Happy new year!


LA Fitness.

Igår gick jag och blev medlem på LA Fitness. Tränade ju nästan varje dag under julveckan, så nu ska jag inte sumpa det här! Förhoppningsvis lyckas jag hålla mitt "ett tränings pass om dagen".
Vaknade för ca 1 timme sen, och skulle iväg till gymmet. Men när jag tagit på mig alla kläder, gjort mig i ordning, bäddat, till och med skrivit en lapp till Deniz om vart jag var, så ser jag den förbaskade fågeln! Det är ett fönster precis intill långsidan av dörren, DÄR sitter den! Den satt där igår med. Trots att vi skrek och viftade med händerna så vägrade den flytta på sig! Galen fågel! Julius fick ta en tidning och "skjutsa" iväg den. Nu är jag rädd att om jag öppnar dörren kanske den kommer in i huset. Fan, jag är fånge i huset! Bara att börja med frukosten, och vänta på att grabbarna kommer hem och räddar mig. Kom snart, snälla!

Shopping.

Shoppade galen idag på Victoria's Secret. Det var faktiskt rea! Min absoluta favorit butik so far.

Back at Grandview.


Nu är vi tillbaka i Tempe igen. Har precis ätit en liten middag av makaroner och köttbullar (det enda vi hade hemma), och jag är proppmätt!

Julen var underbar! Hela veckan har varit perfekt, det kunde verkligen inte bli bättre! Bodde i ett fint hus, med underbara människor och med det bästa vädret. Trots julveckan, då man brukar proppa i sig massa med gosaker, så hann vi träna ett pass varje dag typ. Så himla skönt, känns som jag kommit i form nu. Och har inte gått upp i vikt heller! (Var lite orolig för det eftersom jag ska spendera 3 månader i McDonalds hemland).
Julklapparna kan jag visa en annan gång, men allt var perfekt!

Nu ska jag börja titta lite på biljetter till Florida. Tänkte åka ner dit i 1-2 veckor och hälsa på mina vänner i Daytona. Wonderful! Plus att vädret verkar vara helt underbart där nere. När jag bodde där förra året var det svinkallt såhär års, men nu går alla omkring i shorts och t-shirt. Och som ni som känner mig vet: Eve LOVES värme!

Mission impossible.


Igår kväll såg vi den nya Mission Impossible filmen. Action är ju inte min genre, plus att vi satt alldeles för nära den stora bio duken. Men trots det var den helt okej. Defenitivt sevärd om man inte har något att se, dock bör man nog se den på bio.

Mission Impossible - 1 2 3 4 5

God jul allihopa!


At the Vitez family.

Igår kväll kom vi fram till Vitez familjen, (där vi ska spendera jul). Och herregud vilket hus, och vilka underbara hus det finns i detta området. Helt kär alltså! Kan citera Deniz: "Arizonas Beverly Hills eller Malibu". Jag ska ta lite bilder och så när jag har tid, men nu är jag lite för trött.

Vi var uppe tidigt och körde ett träningspass, gruppträning med lite tanter. Men det var fan jobbigt! Sen frukost som var underbart god och jättefin utsikt över en golfbana och alla bergen. Efter det fick vi en rundtur av Cody i området, visade "värsting husen". Sen blev det några längder i bassängen vid ett av deras 7 klubbhus. (Hus dit alla i området får gå. Finns bassänger, gym, tennis-, basketplan, golfbanor och massa massa mer!).

Vi tog en sväng till Fashion Square också, skit stort köpcentrum!
Så nu är vi alla lite döda. Måste ta en powernap inför middagen. Luktar jätte gott!
Ska försöka uppdatera så mycket jag kan, lovar!


Såg New years eve igår förresten. Glad och fin film, gillade den!
Såg ju The girl with the dragon tatoo också, svenska versionen är nog bättre. Men defenitivt sevärd!

Today.

Idag har det varit en händelserik dag för min del här i Tempe! (Mot vad det brukar vara haha).
Började med att städa i huset efter frukosten, sen åkte jag, Deniz och Derek och gymmade lite. Efter det cyklade jag och Deniz till Mills (huvudgatan i Tempe typ) där det blev lite shopping, glass och sightseeing. Hittade lite julklappar (Deniz har ingen aning om vad han kommer få!). Nu är vi hemma och vilar benen lite och väntar in Derek för att ta adjö av honom. Sen blir det middag och bio. Ska nog se The girl with the dragon tatoo! Imorgon bjuds det nog också på bio, New years eve kanske, någon som sett den? Är den sevärd?

Christmas card.

Fick en fin julhälsning från Anders Melin och dom andra "utlänningarna" på Mizouri.

The breakfast.

Jag är ju inte direkt en frukost-människa. Hatar att äta tråkiga mackor dag in och dag ut. Men när jag kom hit, bjöd Deniz och Jesper mig på deras "special burrito". Dom äter den jämt när dom kommer hem från träningen. Man blir jäkligt mätt, jag orkar inte ens äta lunch längre, håller mig ända till middagen (ibland tar jag en fruktsallad). Nyttigt är det också, så här får ni lite frukost tips:

Tomat, lök, paprika, skinka och spenat. Steker detta ihop innan man häller i ca 4 (beror på hur mycket man vill ha) ägg.
Kommer se ut typ såhär.
Sen tar man bara ett tortilla bröd, ost (bara när jag känner att jag kan vara "onyttig") och lite chilisås (för att spica till det lite. Sen häller man bara i ägg röran och vips: en god och nyttig och väldigt mättande frukost!

Love PINK.

Var som sagt på köpcentret igår. Kollade enbart i tre butiker, men det tog sin lilla tid; H&M, Forever21 och Victoria's Secret. ÄLSKAR VICTORIA'S SECRET! Ska shoppa loss där någon dag alltså, hittade massor som jag vill ha. Och min underbara pojkvän sa att jag kunde peka ut någon julklapp där ifrån också, yeey happy girl!

Idrottsstipendium.

Idag var min snälla storebror vid kommunfullmäktige och tog emot mitt pris eftersom jag inte kunde närvara. Tack brorsan!

Nails.

Gårdagen bjöd inte på så himla mycket. Deniz hade som vanligt morgonträning, men istället för eftermiddagsträning åkte dom och spelade bowling. Vi checkade även in Arizona Mills köpcentrum, stort som fan! Och Deniz hade inte ens varit där innan. Funderar på om jag ska cykla dit i eftermiddag medan killarna har träning. Heaven! Dom har till och med H&M haha ;)

Nu har jag redan hunnit med ett "tränings pass", (som vanligt en löprunda, mag-, rygg-, ben- och rump övningar). Ska fixa i ordning frukosten nu. Nyttigt och gott! Kan göra ett inlägg om det senare. Men snart kommer pojkarna hem så nu måste jag skynda på med frukosten.

Målade mina naglar igår. (Bilden gör det inte rättvist).
Men är alla fall svart fransk manikyr, med lite glitter över. Najs!

Basketball.

Vaknade i morse och tänkte ta en löptur. Men som vanligt är det något som kommer i vägen. Köket såg ut som satan, så satte igång att städa och tömma diskmaskinen. Bra gjort! Fick in några plus poäng på grabbarna där!


Julius (dansken) och Jesper (simmar i ran) åkte hem idag över jul. De kommer tillbaka den 28e tror jag, så nu är det lite mindre folk i huset. Vi har dock fått in en kille som ska stanna i några dagar eftersom dom får inte bo i lägenheterna på skolan under jul. Sen runt den 21-22 december kommer vi åka hem till Cody's familj och spendera julen där. Mys!

Men tro inte nu att jag inte tränade någonting idag för att jag städade köket! Jag sprang 5 km och sedan blev det ca 400 situps, lite rygglyft, benböj, utfall och "rump-övningar". Haha, måste hålla alla kroppsdelar i form (förutom att överdriva på överkroppen!!). Efter det mötte jag upp Deniz i simhallen så cyklade vi vidare till basketarenan och kollade sista 10 minuterna på matchen. ASU ledde hela matchen (men inte med mycket) till det var 0.8 sekunder kvar då motståndarna sätter en 3 poängare och vinner! Tråkigt, men det var kul att se en riktig college match. Daytona var inte mycket att hurra för. Det var första matchen som Deniz såg för övrigt också.

Måste nämnas att Deniz var OTROLIGT trött efter träningen, därav det fina ansiktsuttrycket!
Straff av en dansk kille, Jonathan (var med när vi åkte och shoppade på outletet)

Tonight.

Det blev en chill kväll med några ur sim-laget. Själv fixade jag i ordning klyftpotatis och sallad, och när grabbarna kom hem från eftermiddagsträning grillades kött till det. Svensk bearnesås gjordes också, något dom verkligen hade saknat!
Efter middagen blev det cinnabon-ätar-tävling. Deniz var nog sämst, fick till och med stryk av en tjej!!
Eftersom Deniz är i huset blev det självklart sällskapsspel också, "apples to apples". Efter lite argument slutade det med att jag fick vara i samma lag som Deniz. (Hur fan ska jag kunna ta poäng i detta spelet när jag inte känner någon!!)

Men kvällen var helt klart lyckad! Trött som tusan nu. Jetlagen går fan aldrig över, jag fattar inte. Därför: GOD NATT!

Now it is.

Nu äntligen ska jag ut och röra på fläsket! Cyklade till Walmart förut, men glömde några småsaker så tar löprundan dit och tillbaka. En bra början; inte för långt, inte för kort.

Värt ett försök.


Vaknade, pratade med mamma, åt en bar och satte på mig löpar kläderna. Hade tänkt att ta en liten springtur den här morgonen, men sen slog det mig att det skulle vara bättre att ta cykeln till Walmart nu och springa i eftermiddag. Men när jag kommer utanför dörren kommer jag på att jag behöver en hemmanyckel för att låsa. YES, hittade Deniz nyckel. Men då kom jag på att grabbarna kanske inte har en med sig.. Glada dom skulle bli liksom om dom kommer hem efter 2.5 h träning, utsvultna och så är dörren låst och ingen har nyckel. Vågar inte ta risken att dom ska börja ogilla mig, haha! Walmart och springturen får vänta.

Ser ni flaggan i bakgrunden på bilden förresten? Det är alltså en dubbelsäng så ni kan ju tänka er hur stor den är. Så går det när man ska vara snäll och överraska med en "liten" present och inte läser vilka mått den har. HAHA!

Sorry mom.

Eftersom mina fötter var iskalla, och jag kan inte hålla mig från att klämma på mina julklappar så öppnade jag en till i förväg. Dessa är mina nya underbara sköna tofflor som jag fick av mina kära föräldrar!

Nike.

Detta blev inköpet igår från shopping på outletet. En rosa löpartröja. Superskön! Den kommer användas flitigt. Jag har nämligen tänkt att löpa en runda varje morgon när Deniz är på morgonträning. Bara jag lär mig området här..

The reaction.


Här har ni nu filmen på Deniz reaktion från flygplatsen.
Cody (som filmade) lurade Deniz och sa att han skulle hämta en gammal vän som hade utbildat sig klart inom det området som Deniz läser och det skulle vara bra om Deniz träffade honom och fick en fot in på marknaden liksom. Deniz gick så klart på det!

När jag kom och gick från gaten så ser jag honom på långt håll (en riktigt lång korridor). Han sitter och tittar på mig men visar ingen reaktion, (han hade inga glasögon på sig). Han ser inte att det är jag förän typ jag står 5 meter framför honom! Han tyckte det var en tjej som liknade mig, men det kunde ju inte vara Eve liksom!
På filmen ser ni hur hans ben börjar skaka, det är väl då han tycker han ser en tjej som är så otroligt lik hans flickvän, och sedan ser man hans ansiktsuttryck! Haha det var priceless!

Tusen tack till Cody!!

The living room.

Vardagsrummet


Sitter ensam hemma nu. Cyklade med Deniz och Jesper till skolan och simhallen där jag fick en liten sightseen. Sen när deras träning började cyklade jag hem, OCH JAG HITTADE!!
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar TV. Hade inga som helst problem att sätta på den. Fjärrkontrollen har tusen funktioner och det tog en evighet innan Deniz fattade hur man skulle få igång den. Stolt jag är!

Finally.

Jag har gått så länge och varit orolig över att någon ska råka försäga sig. Men det gick bra tillslut och han anade ingenting!!!

Resan var lång. Gick upp kl 4 på morgonen och var inte framme för än efter 19.30 lokal tid, vilket motsvarar efter 3.30. Så 24 timmar höll jag igång! Ensam! Inte så roligt, speciellt när jag kom på det långa flyget mellan London och Chicago och insåg att dom inte hade TV! Dom hade en stor, men då förstås så fungerade inte hörlurargrejen på min stol. Inte så roligt att kolla på Narnia utan ljud ska jag säga er.

Satt ganska länge i Chicago, vilket gjorde att jag fick lite ångest över vad jag gett mig in i. En man kom nämligen fram och började prata med mig och några andra och frågade vart vi skulle osv. Jag sa att det var första gången för mig i Arizona och han började babbla om alla skorpioner, spindlar och ormar. MYSIGT! "Bara du kommer ihåg att skaka av täcket innan du hoppar in i sängen så är det okej", jovisst, det gjorde mig väldigt lugn! Men än så länge har jag inte blivit biten eller stucken av något!

Har precis packat upp resväskan nu, och håller på att somna. Jetlag är inte allt för kul! Deniz och dom andra boysen är på träning och när dom kommer tillbaka blir det shopping tydligen. Första gången för mig, men även för Deniz här i Tempe. JA! Och han har bott här i snart 4 månader!

Reaktionen finns förresten på Codys (han som lurade Deniz till flygplatsen) mobil, vilken han ska försöka lägga in. Det var ganska roligt men jag kan berätta mer om det nån annan dag när jag har ork. Bilden här nedan är tagen nyligen och det är ett stort bevis på att jag är helt död, orkar nästan inte hålla tummen upp!


Movie time.

Nu blir det mys med bästa tjejerna i biomörkret.

Victorias secret fashion show.

Bra morgon! Sov morgon plus att jag vaknade till Victoria's secret fashion show.

Här var det brudar.

Efter efterfrågan om resten av webcam bilderna från i lördags, så kommer dessa nu. De blir bara värre och värre, haha! Men kul hade vi och det är ju det som räknas. Lovley ladies!

A reminder.

Fick en påminnelse idag om en av orsakerna till att jag inte gillar svensk vinter.
Att skrapa bilrutorna utan handskar är bland det värsta jag vet..

Ta hand om varandra!

Ingen har väl undgått denna, men jag lägger upp den för er som missat.
Ta hand om varandra där ute i världen!

Surprise!

En bild från lördagskvällen. Förlåt flickor, hade inte nån med alla!

Flickan som aldrig hade blivit överraskad fick sig tillslut sin överraskningsfest. Det blev en avbokad bowling och plankstek och istället en "ride in the red car" med ögonbindel hem till lilla huset i smedby fullt med brudar! Linda blev väl överraskad, men vilket jävla lokalsinne tjejen har! Hon visste hela tiden var vi var... Varför la jag ner tid och letade efter en ögonbindel..

Kvällen blev lyckad alla fall. God mat, god dricka, underbara tjejer, mycket skratt , roliga spel och alldeles för mycket Sebbe. Nämnas måste det att jag och Michelle UTKLASSA i "gemensamma ord". We go girl!

RSS 2.0