Long day.


Har hållt igång verkligen hela dagen. Och nu håller jag på att somna framför Jersey Shore, så det är nog bäst att krypa i sängs. Ensam. Buuuhuu! Saknar Deniz redan, det är inte friskt... Det är kärlek :)

Dagen började alla fall med att säga hej då till grabbarna som sagt. Fixade frukost, städade lite i köket och sedan cyklade jag till Mills Mall. Satan va kallt det var ute! Hade bara shorts på mig, ush! Blev lite shopping, bland annat en ny pyjamas från Victoria's Secret, åh love it!
När jag kom hem tog jag ett litet mellanmål och sedan var det dax att sticka till simhallen för lite träning, (simning förstås eftersom mitt knä fortfarande beter sig som satan mot mig!). Hinner komma nästan halvvägs på till simhallen då jag upptäcker att det inte är någon luft alls kvar i bakdäcket. PUNKA, sicken skit! Fick gå hela vägen hem med cykeln för att sedan ta Deniz cykel och cykla hela vägen till badet. Men man ska se det ljusa i det mörka, det var ju tur att jag inte kom på att det var punka väl framme vid simhallen, haha!
Efter träningen har jag hållt igång till 100. Ska inte gå in på allt jag gjort, men har varit en riktig hemmafru alltså!

Nu skriker min kropp efter sängen.
I morgon börjar Pac12 för boysen också, GE GÄRNET grabbar! Håller tummarna för er!
God natt!

Swim fast guys!


Nu har jag precis sparkat killarna i baken och sagt hej då, för nu sticker dom nämligen till simhallen och därefter flyger de till Pac. De blir borta ända till på söndag. Ja, jag blir Miss Lonely igen! Men ska försöka ta mig dit med några av tjejerna, får se om när och hur, haha.

Här är alla fall videon jag gjorde till Deniz tidigare i veckan. Ville göra en Pump-up video inför tävlingen. Kom ihåg att jag är inte så kunnig på iMovie än, detta är min andra video totalt, och jag hade bråttom när jag gjorde den, blev klar på en dag. Men det är ju tanken som räknas!

Go Devils!

Go devils!

Blev precis färdig med en liten överraskning till min lilla Devil. Deniz fick en pump up video som han kan få upp adrenalinet till till tävlingen. Fick faktiskt gåshud själv när jag såg den en gång. Hoppas det hjälper honom till att simma snabbare, haha! Go Devils!

Sugar.


Som jag sa tidigare i veckan hade jag min socker challenge den här veckan. Istället för 7 dagar så körde både jag och Deniz på 5 dagar utan socker helt. I helgen har jag lyxat till det med lite glass faktiskt. Nu har jag börjat få pli på mig själv under veckorna, och har satt upp regler, som bara ett glas juice om dagen, bara onyttigheter på helgerna, inget extra ketchup (förutom om det är nödvändigt som till korv!). Bara små grejer, men det tar bort extra socker i vardagen och det är inte alls svårt.

Nu ska jag lyxa till det med lite frukter med whipped cream. Men det är ju söndag så jag får..

Play date.

Duktig jag har varit ikväll då! Gjorde Pasta Carbonara till mig, Deniz och Jesper. Aldrig gjort det innan, men det blev faktiskt gott! Sedan skrev jag 20 stycken "plugg kort" till Deniz, så han kan plugga mycket inför proven han har nästa vecka när han är borta på sitt mästerskap.
Nu sitter killarna i köket och spelar poker, medan jag sitter i vardagsrummet och leker med Winnie. Jäklar vilket lekhumör hon är på! Förstår inte vart energin kommer ifrån, haha! Wonderful evening.

Denim.

Är inne på denim skjortor nu. Men kan inte bestämma mig, med eller utan ärmar? Hittat en cool utan ärmar, men jag kan inte bestämma mig. Kanske blir båda om man hittar något billigt alternativ.. Love denim.

Wanderlust.

Kom precis hem från Mills Mall. Blev en snabbis lunch, vilket bestod av en helt okej kebab liknande sak, och sedan blev det mys med Deniz i bio mörkret. Wanderlust, riktigt weird film alltså! Rolig, men så himla konstig. Något man kan ladda hem, men gå på bio (speciellt i Sverige då det är så mycket dyrare) skulle jag inte rekommendera. Men en helt okej film, trots att det var så himla konstig!

Act of valor.

Kom precis hem från Tempe Market place med grabbarna. Det blev en kväll med middag på Red Robins och sedan lite myspys i bio mörkret. Act of Valor var den vi såg, och jag såg inte direkt jätte mycket fram emot det. Jag är inte jätte mycket för action filmer med mycket pang pang, och efter att jag såg trailern trodde jag att det var nästan bara det den skulle innehålla. Men den var fasen bra! När man såg den förstod man verkligen vad folk går igenom. Vad livet verkligen betyder. RIKTIGT SEVÄRD! Slutet riktigt bra också, väldigt sorgligt dock, men mycket mycket bra. SE DEN!

Look what I got.

FedEx gubben kom precis förbi ytterdörren och lämnade ett litet packet åt mig. Det tackar vi för!

New opportunities.


Clutches.


You can't fake fashion.

Sitter hemma och tar det lugnt. Ingen träning idag heller på grund av knät. Igår var det värre än vad det någonsin varit och det var svullet hela dagen, (brukar går upp och ner beroende på hur mycket jag rör mig). Men jag har bestämt mig för att cykla bort till simhallen lite senare idag för att testa simma lite. Igår klarade jag endast 600 arm, not fun! Hatar att vara skadad.
Har lekt hela morgonen med Winnie, Jespers flickvän Caros hund. Men nu kissade hon på vår heltäcknings matta i Deniz rum så jag straffade henne lite med att låsa in henne i Jespers rum. Bad dog!

Nails.

Dessa färger kommer sitta på mina naglar i vår. Pastellfärger är så himla fint!
Dagens färg fick bli nude, love it!

Lunch date.

Nu ska jag försöka sätta mig på cykeln och möta upp min fina pojkvän för en liten lunch date. See yaa!

Is it one of these days?

Sitter i sängen och äter på en fruktsallad. Inget gym idag, men ska försöka simma lite på eftermiddagen (måste ju njuta av solen och värmen på nåt sätt). Mitt knä har blivit värre. Började förra veckan då jag fick en obehaglig känsla i knät när jag sprang, men fortsatte ändå. Nu kan jag knappt böja. Igår kväll var ett helvete, kunde knappt stå på benet! Därför ska jag ta det lugnt idag. Ska försöka cykla bort till gymmet och försöka flörta till mig några extra veckor där. Mitt medlemsskap går ut om bara några dagar! Inte så lång tid kvar här har jag kommit på också.. Lite sorgligt, men det är väl bra att komma tillbaka till verkligheten också, haha!

Street style.


Spring feelings.


Challenge.

Deniz började sin "socker fria vecka" idag. Han gör alltid det när det är dags för mästerskap. Och denna gången bestämde jag mig för att hacka på. Dock börjar jag i morgon till på söndag. Vågar ni anta utmaningen? Inget socker på hela veckan, det betyder inget godis eller andra gottigheter. Inte ens ketchup på pastan! Förhoppningsvis går mitt lilla socker beroende ner, det har varit helt bedrövligt senaste dagarna. Tomorrow it is!

This means war.

Händelserik söndag (mot vad söndagarna brukar vara). Direkt efter frukosten stack vi till simhallen för några längder i bassängen. Därefter cyklade jag och Deniz till Tempe Market Place för att gå på bio. Det blev This Means War, så himla bra film alltså! Sjukt rolig, satt och skrattade så himla mycket. Den ska jag absolut ladda hem, en mycket bra film som man kan se flera gånger! Efter det hittade vi ett litet grekiskt ställe och tog lite lunch. Mums, var ungefär som en kebabrulle och Deniz var förstås mycket nöjd. Så strosade vi runt i butikerna lite och sedan hem för att handla in mat inför kommande vecka. Nu har Julius precis bjudit mig och Deniz på en utsökt middag och pojkarna sitter och spelar Yahtzee om vem som ska ta hand om disken, haha. Good luck guys!

Love simple.


Life is special.


Good morning beautiful.

Ligger i sängen och väntar på att Deniz ska slå en pling så ska jag börja med frukosten så dom har mat när dom kommer hem från morgonträningen. Riktiga hemmafru poäng där alltså!

The Vow.

Kom precis hem efter en kväll i bio mörkret med min underbara pojkvän. The Vow blev det, MYCKET bra film! Ni bara måste se den, absolut en av mina favorit filmer just nu!

Friday inspiration.


Remember.


Sunrise.

Eftersom Deniz inte hade någon morgonträning i morse så väcktes jag inte och kunde sova länge. I love to sleep in! Blir inget gym idag. För det första har jag VÄRLDENS träningsvärk, och för det andra så har mitt knä kronglat sen igår. Känns som det är ett fett blåmärke på knät som någon sitter och trycker på konstant. Ska ta och cykla till posten och se om mitt knä håller för det. Fick nämligen lite ny kamera utrustning tidigare i veckan men är inte nöjd med ena objektivet så ska byta det. Kanske hinner ta en sväng förbi Mills Mall också.. Förhoppningvis!

Two favorites.


On my wish-list.

Jag bara älskar Apple produkter. Funderar på om jag borde köpa en ipad, men just nu har jag nog inte cashen för det. Definitivt högt upp på min önskelista!

So excited!

Åh, jag är så exalterad! Fick ett mycket bra mail och ett ännu bättre telefonsamtal idag, och jag kan inte tänka på något annat! Håll tummarna för det bästa. Vill inte säga vad det är just nu, men om detta går bra kan det leda till något väldigt bra. Nu ska jag gå in för det här till tusen procent!

Inspired by Olivia Palermo.


Salmon.

Har precis ätit en mumsig middag. Vi slängde i lite lax filéer, purjolök, tomat och dill i aluminiumfolie och lät det ligga på grillen. Till det tog jag lite avokado och spenat. Mumsfilibaba!

Nice work out!

Var inte alls sugen på att träna idag. Vet inte varför, jag brukar bli så taggad till att träna när jag varit onyttig (som dom senaste dagarna). Men när jag väl kom till gymmet gav jag mig fan på att jag skulle köra skiten ur mig. Och det gjorde jag minsann!

power walk till gymmet
löpbandet 30 minuter (jävligt intensivt, låg mycket snabbare än vad jag brukar)
10 min i sträck mage (10 olika övningar, 30 sek, 2 varv)
crossramp 30 min
10 min i sträck mage (20 olika övningar, 30 sek)
crossen 20 min
10 min i sträck mage (10 olika övningar, 1 min)

Bara detta var över 2 timmar totalt, med töjning och så vidare. Därefter gick jag in i styrke rummet och körde lite benböj och sida-övningarna med vikt (vet inte vad jag ska kalla dom, haha, men tränar sida av mage/coren).

Avslutade med en lugn promenad hem.
Sjukt skönt!
Hoppas det här håller i sig nu!

Have a nice day.

Tog en lång sovmorgon, fasen va gött! Blev precis klar med det senaste avsnittet av Pretty Little Liars och ska göra mig redo för ett litet tränings pass. Fasen varit så onyttig senaste dagarna. Gjorde ju kladdkaka i måndags (det var mer för jag var tvungen att testa deras konstiga ugn) så jag inte skulle misslyckas med kärleks mumsen igår. Det var ju dom som var viktiga!
Så nu blir det nyttiga tag här! Nu: träning, sen städa upp alla rosblad i rummet och sedan nyttig nyttig nyttig!

New York I love you.

Avslutade alla hjärtans dag med att krypa ner intill Deniz framför New York I love you. Rätt så konstig film, hade ingen riktig handling. Det var som små historier, mest kärleks historier, men dom visade mycket av New York. Fasen, skulle sett den här filmen innan vi stack till New York förra året och inte tittat alla tusentals gånger på ensam hemma... haha!

Street style.


Tack Älskling!

Vilken underbar start på alla hjärtans dag!
Vaknade tidigt för att gå till gymmet, men när jag öppnar badrums skåpet för att ta ut tandkrämen så står det ett rött kuvert med nummer 1 ritat på det. Jag öppnar och vad läser jag? "Let the game begin! Kolla i ugnen" Haha, jag går förstås och öppnar ugnen där jag httar ett häfte som förklarar leken, YES SKATTJAKT! Det var regler efter regler, och vid varje nytt kuvert väntade en liten present. How sweet! Det gjorde verkligen min dag :) På bilderna ovan ser ni själva kuverten och häftet och på den andra så är det alla små presenter. Så himla sött! I'm in heaven! Tack älskling, du förgyller alla mina dagar på något sätt :)

Happy Valentines day!


Swedish Sticky Chocolate Cake.

Middagen bestod av grillad kycklingfile med grillade grönsaker och avokado och till efterrätt blir det nu kladdkaka. Hoppas jag lyckades, det var ett amerikanskt recept eftersom dom inte har dom vanliga ingredienserna här. Spännande!

Proposal.

Passar ju bra att lägga upp den här videon nu eftersom det är alla hjärtans dag i morgon. Matt Grevers friar till sin Annie Chandler under Missouri Grand Prix. How sweet! Kolla hennes reaktion, kan titta på det tusen gånger om :)

What a morning.

Jäklar, klockan är redan 12 och jag har inte ens käkat frukost! Det kallar jag produktiv morgon. Vaknade vid 8 och har hållt igång med det ena och det andra ända sen jag slog upp ögonen. Dock har vi ingen mat hemma, så jag måste cykla iväg och handla lite. Skulle gymmat, men gymma på helt tom mage är inte kul. Får se om jag hinner köra ett pass lite senare idag. Har massa att stå i idag!

In time.

Blev en tjockis kväll. Beställde pizza från Papa John's, så dom kom hit (eftersom vi inte har tillgång till bil efter krocken igår med Dereks volvo så kan vi inte åka och handla mat) och sen tittade vi på In time, med Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Den var riktigt bra faktiskt. Väldigt konstig handling, men ändå väldigt bra!

Man on the ledge.

Som jag sa, mycket bio tittande på senaste dagar. Detta var en av mina favoriter, Man on the ledge. Måste ni definitivt ta er tiden att se!

The grey.

På sista tiden har vi besökt bioduken ganska många gånger. Men det är så jävla bra här i the US för det är så billigt, endast 7 dollar, mindre än 50 spänn och det är fria sittplatser. Love it!
Såg The grey med Deniz för ett tag sen. En bra film, något man borde se. Men det var väldigt mkt action-lugnt-action-lugnt och så vidare så man kunde räkna ut när något skulle hända. Men en helt okej film ändå!

Safe house.

Såg Safe house igår tillsammans med Deniz, Jesper, Caro och Julius. Själv blev jag jävligt trött och var nära på att somna, så jag tror jag måste ge den här filmen en chans till så jag hänger med! Dom andra tyckte den var väldigt bra lät det som alla fall. Men absolut något ni måste se, men se den inte om ni är trötta!
Just det, ett jättePLUS var att det var inte bara en svensk med i filmen utan TVÅ! Blev helt förvånad!!!

Shopping Part 1: Skönhet

bareMinerals, mitt favorit smink.
1. Foundation Primer
2. Mineral foundation (Tan) - en lite mörkare som jag kan ha när jag är solbränd, eller mixa med min ljusa.
3. Concealer
4. Brownzer
5. Eye shadow (Queen Phyllis)
6. Liner shadow (Onyx)

Liten smidig väska med smink borstar. Sjukt bra för mig som reser mycket. 5 olika borstar, dock kommer jag nog inte använda den sista, för läpparna, så ska byta ut den mot en av mina favorit borstar för min ögonskugga. Perfa!

Ansiktsvård Vitamin C från The Body Shop. Luktar så otroligt gott! Ville hitta nåt nytt att testa och då passar det bra med produkter från the Body Shop eftersom vi har den butiken hemma.
1. Microdermabrasion, en skrubb som ska användas 1-2 gånger i veckan.
2. Facial Cleansing Polish
3. Daily moisturizer SPF 30

Blue.

Åkte med grabbarna till deras "morgon träning" i morse. Blev bara några hundra simmade yards, men det var otroligt skönt. Nu är vi hemma igen och bara tar igen oss, för snart ska vi tillbaka till simanläggningen igen. Dom har nämligen tävling mot University of Arizona, wohoo, rivaler! Ska bli kul att se Deniz (och dom andra) tävla för första gången här i Arizona. Spännande! Go Devils!

Stay positive.


Summer inspo.


Mål på vägen.

Jag har ju pratat om att jag ska tänka mycket på min träning och kost den här veckan. Har gått riktigt bra faktiskt! Men tänkte sätta upp lite mål in the future också, inte bara den här veckan.
Innan mitt år i USA drack jag aldrig läsk, åt aldrig kakor eller donuts. Efter mitt år i USA åt jag allt! Trots att jag inte tycker om det jätte mycket så äter jag det för att få i mig nåt. Mitt socker beroende kan vara väldigt avgörande ibland! Därför sätter jag upp lite mål på vägen:

1. Aldrig dricka läsk. (Den är fortfarande lätt för mig). Jag dricker nästan bara vatten; ett glas juice på morgonen och sen vatten resten av dagarna. Vill jag ha något annat än vatten dricker jag vitamin water. Super bra tips till er som vill dra ner på läsk/saft.

2. Inte äta kakor, donuts och såna tråkiga torra bakelser jag inte är jätte förtjust i. (Choklad och andra kladdigheter kan jag inte motstå). Då är det godare att ta en frukt!

3. Inte äta godis mitt i veckorna. Får jag ett sötsug mitt i veckan, och i fall jag gjort mig förtjänt av det, kan jag ta en till två rutor mörk choklad. Mörk choklad är nyttigare och det räcker med att äta typ en till två rutor så är man mätt på det.

4. Inte äta chips (förutom min favorit grill chips, men endast på helgerna!). Något som är bättre att äta är nötter (osaltade) eller varför inte popcorn. Det är nyttigare och så himla gott!

Som jag sagt tidigare anser jag att man lever bara ett liv och ska inte dra bort allt man tycker är gott (om det inte är dåligt eller farligt för dig). Därför innehåller dessa mål sötsaker också.

Keep up the good work.

Träningen går bra! Satan i gatan vad träningsvärken sitter i nu. Jobbigt att gå alltså. Men känns jäkligt bra ändå, då vet jag att min träning ger någonting.
Gårdagens träning (hann inte uppdatera bloggen) innehöll både gym och simning. Duktigt duktigt! Och idag blev det endast gym. Satt ute i solen och kollade på när dom simmade sen på eftermiddagen. Så himla bra väder är det nu, helt galet! Det gör mig så lycklig. Jag älskar sol och värme!


Duktig har jag varit med kosten också. Börjar varje dag med en bar, sedan när jag kommer hem från gymmet gör jag en breakfast burrito med min favorit juice till (Nyttig är den med, 50 less eller vad den heter. Smakar som riktig nypressad juice, men är mindre kalorier och inte lika mycket socker i. Super bra!). Sedan gör jag en fruktsallad eller en vanlig sallad till lunch. Däremot har min mage börjat spela mig ett spratt, ush. Ska testa om det kan vara osten jag har i min burrito varje morgon. Hoppas, för det är inte kul att ha ont i magen varje dag!

Girls.


Love fridays.

Kom precis hem efter en kväll tillsammans med Deniz och Cody. Först gick jag och Deniz runt lite på Mills (huvudgatan i Tempe), sedan mötte vi upp Cody vid hans hus för att sedan gå mot Ra (sushi ställe). Riktigt gott var det! Dock blev jag inte fullt så mätt som jag hade hoppats på min meny, så jag sprang in på Sparky's (älskar deras glass!) och köpte mig en "Chocolate Lovers", vilket är chocklad glass med chokladsås, choklad bitar och brownie i en våffla. Fy fasen vad gott det var! Riktigt trevlig fredags kväll :)

Morning.

Ligger i sängen och tycker lite små synd om mig själv. Vaknade med världens mag ont, känns som jag ska spy. Ligger och tar igen mig lite, för att sedan traska mot gymmet. Och satan vilken träningsvärk jag har! Men det gillar vi, haha.

Third.

Bygger upp gymmet nu! Blev en hel del styrka idag, och uppvärmningen blev lång. Bara uppvärmningen bestod av:
power walk till gymmet
20 min cross
10 min mage (20 olika övningar, 30 sek)
30 min crossramp
10 min mage (5 övningar, 1 min, 10 övningar, 30 sek)

Sen var det massa underkropps styrka. Jag kommer ha träningsvärk imorgon!!!

Tonight.


Väntar på att Deniz ska bli klar med Dereks hår (ja, Derek gick med på att Deniz skulle klippa honom!), sen ska jag värma upp resten av våra underbara Sweet Chili räkor. Mums!

Sen ikväll blir det bio. Troligtvis Chronicle. Inte direkt min genre, men jag ska ge den en chans. Den såg bra ut på trailern. Så blir det of course popcorn. Bio utan popcorn är ingen riktig bio! Popcorn är tillåtet denna veckan, det är nyttigare än andra sötsaker, och jag har gjort mig förtjänt av det! :)

Love photography.

Har beställt en ny lins som ska komma i veckan (förhoppningsvis) och en "fjärrkontroll" till min Nikon kamera. Köpte även en bok på Urban Outfitters (love their books!) för några veckor sedan, photo shoot! heter den och ger jäkligt bra tips på vad man ska tänka på när man tar bilder. I just love photography!

I really really want you.

Efter att ha bott här i Arizona i nästan 2 månader så har jag blivit helt hund galen. Var hundrädd tidigare, men nu kan jag inte slita mig från dom sötnosarna! Så fort jag har pengar och tid ska jag skaffa mig en ny mys kompis!

Second.

Tanken var att jag skulle köra mitt långa cardio pass i morse, men efter att kroppen sa ifrån fick det bli ett lite kortare. Motivationen är på topp än så länge, gäller bara att få min kropp i fas med träningen nu.

Power walk till gymmet
30 min cross
10 min mage (10 olika övningar, 30 sek på varje, 2 varv)
Tänk på att köra övre, nedre och sidan av mage så man får med alla musklerna!
15 min löpband
10 min mage (20 olika övningar, 30 sek på varje)
5 min planka (vanliga, sida, bak)
Power walk hem

Som sagt ett kortare cardio och abs pass, gäller att lyssna på kroppen ibland också!
Innan träningen tog jag en fiber bar, och nu när jag kom hem blev det min favorit burrito. You have to try it!
Nu: dusch!

Italy.

Gårdags kvällen bjöd på middag på La Bocca på Mills, tillsammans med Deniz. En mysig kväll med italiensk god mat. Fick mig att längta så himla mycket tillbaka till Italien. Det är definitivt ett ställe jag ska besöka igen. Vackert, romantiskt, värme, shopping, underbara sevärdigheter, god mat.. You name it, Italy got it all!

Music makes my day.

Det är många som inte förstår hur man kan springa på löpbandet i över en timme, eller stå på crossen i över 40 minuter. Jag förstod det inte heller förut. Men nu älskar jag det!
Knepet är självklart musik! Gör en egen spellista med pump-up music som du blir glad av men samtidigt jävligt taggad att bara fortsätta. Som jag sagt tidigare blir jag väldigt taggad till att träna när jag ser victoria's secret fashion show. Haha! Tänk att ha en sån kropp på beachen i sommar liksom. Därför har jag tagit en hel del låtar från deras shower genom åren.





Något annat som är bra är att titta på tv medan man gör det, jag skulle kunna hålla på hela dagen om jag hade en tv framför mig, men det är inte alltid man har en tv tillgänglig.

Role model.

Motivation till träning och kost är allt. För att jag ska hålla det uppe så bra som möjligt så använder jag mig av bland annat musik. Musik gör verkligen min dag! Men det bästa tipset är att hitta en förebild. Jag vet att många gillar Jillian Michaels, tränaren i Biggest Looser. Hon har en sjukt bra hemsida för dom som vill gå ner i vikt, spana in den!
Det är väl inte direkt några "förebilder" för mig, men jag blir sjukt taggad till att träna, hålla igång och äta bra när jag ser alla Victoria's Secret modellerna. Jaja, jag vet att jag aldrig kommer bli lika lång som dom, även om jag använder sky höga klackar haha! Men jag blir bara jävligt taggad och min motivation kommer alltid tillbaka. Ett hett tips!
(Måste bara tillägga, det är inte så att jag sitter och känner mig tjock eller mår dåligt över min kropp, take it easy! Detta är bara för att hålla min motivation uppe för att fortsätta träna och hålla min motivation uppe. Kolla Miranda Kerr eller någon av dom andra som fött barn och fortfarande ser strålande ut. Never give up working out!)

Sweet chili räkor.

Måste bara tipsa om en superenkel måltid som är så jävla god! Åt det för första gången hemma hos Deniz, och jag är inget stort skaldjurs fan men detta är fantastiskt gott!!


Du behöver:
Skalade räkor
Nudlar
Sweet Chili sås
Färsk broccolli
paprika
purjolök
(istället för färsk broccolli och paprika kan man bara ta frysta grönsaker, men glöm inte purjolöken, den ger så god smak!)


Gör såhär:
Stek grönsakerna och räkorna, medan du kokar upp nudlarna. När nudlarna är färdiga, häll ihop allt i en wookpanna och ös på med sweet chili sås.

Enkelt, snabbt och sjukt gott!

Me right now.


The fresh feeling.

Åh vad jag älskar känslan efter en lång dusch med hårinpackning, peeling, skrubb, facemask, och rakade ben. Plus min favorit lotion efter det. Känslan är obeskrivligt fräsch!

First out.

Är precis hemkommen från gymmet. Eftersom jag mått lite sämre senaste dagarna så började jag inte jätte hårt, utan får bygga upp det dag för dag. Det blev därför en liten blandning av cardio och styrka, plus en del mage:

Power walk till gymmet (ca 7-10 minuter)
30 min crossen
Ben töj
10 min mage i ett sträck (körde 30 sek av 10 övningar två varv)
10 min power walk på bandet (med intervall på lutningen)
Ben töj
10 min mage
Lite ben/rumpa övningar på maskinerna
Ben töj
10 min mage, mycket statiskt som plankan
Strech
Promenad hem för att varva ner

Inte allt för mycket som ni ser. Bara ett enkelt pass.
Imorgon ska jag försöka köra ett långt cardio pass, så måste ladda med mat idag!

A new beginning.


Idag börjar det, mitt "nya" liv.
Tog faktiskt sovmorgon, (behöver min skönhetssömn efter att jag sov ruskigt dåligt i natt). Ska iväg till gymmet snart också. Vanligtvis tar jag bara en bar innan jag kör min work out på morgonen, men mådde inte så bra igår och åt endast frukost, så jag känner att jag måste ladda batterierna med lite mer innan träningen idag. Så det blir min favorit frukost just nu: breakfast burrito (har gjort ett inlägg om det tidigare). Nyttigt och jävligt gott!

Jag hoppas på att den här veckan kommer gå bra. Jag gör det för att komma igång igen med träningen, vilket gör att jag kommer må bättre som person (jag mår jämt bättre när jag känner mig i form) plus äta bättre, vilket förhoppningsvis leder till bättre humör, hy med mera. Kosten is a big deal! Jag säger verkligen inte att jag ska "banta" och gå ner i vikt, vill bara trivas med mig själv. Och jag kommer inte ta bort alla gottigheter i livet, som glass, choklad, popcorn, godis, yeah you name it! Jag anser att vi lever bara ett liv och man ska få käka såna saker med. Men man måste göra sig förtjänt av dem. Det blir som en belöning på träningen och då behöver jag inte må dåligt för det heller.

Men nej nu måste jag göra frukost. Jag håller på att hungra ihjäl.

Happiness.

Älskar den här bilden. Glädjespridare!

Urban outfitters.

Måste ta en sväng till Urban Outfitters snart. Var där en snabbis tidigare i veckan när vi skulle hitta en födelsedagspresent åt Jesper. Och jäklar vad mycket snygga nyheter det hade kommit in. Måste spanas in ordentligt!

TOMS.

Funderar på att köpa ett par TOMS. Dom är enkla och snygga. Ett extra plus är att för varje par man köper så ger TOMS ett par nya skor till ett barn i nöd. Hur omtänksamt är inte det?

Sushi time.

Sitter och kollar på "Courtney and Kim takes New York", är helt fast haha! Men nu håller jag på att hungra ihjäl så ska kolla om Deniz är klar med sitt online prov så ska vi gå till Fry's och köpa lite sushi. Mums!

Healthy week.


måndag kommer jag starta min "duktiga" vecka. Sen min Florida vistelse har jag slarvat med träning och kost, och det är nog därför jag har mått som jag mått. Min motivation är typ i botten, men det ska ändras!
Jag kommer uppdatera varje dag om min träning och kost, men även tips som håller självförtroendet på topp och en hel del annat. Varför jag gör detta är som sagt för att komma i form igen, må bra och trivas med mig själv. Så på måndag gäller det, lets get ready!

Provdocka.

Hittade denna godhet nyss. Hade jag en egen lägenhet med walk in closet skulle detta vara mitt nästa inköp. Så himla snyggt och coolt på en gång. Kan hänga morgondagens outfit på den, eller bara ha den för dekoration eller inspiration. Sjukt nice!

The plan.


Många inlägg blev det denna morgonen. Så är det när man sitter själv och kan surfa och drömma sig bort ett tag. Men har ändå hunnit göra en del nytta. Drog precis hela rummet med vår nya "shark", som samlar upp verkligen allt som fastnar i heltäcknings mattan. Super bra!


Just nu sitter jag och försöker planera min framtid lite grann. Kollar på utbildningar inför hösten. Men satan i gatan vad svårt det är att välja. Jag har en hel del som jag kan tänka mig. Så svårt! Kan inte någon bara säga "du ska plugga det här", så gör jag det! Någon som har något tips på utbildningar, sånt som behövs i framtiden, som skulle passa mig, som är roligt och har ändå ganska bra betalt? (Haha inte lite krav där inte). Är sugen på att börja plugga och veta vad jag kommer göra med mitt liv. Please, help me! Har gjort såna där tester på internet flera gånger, och varje gång säger resultatet att jag ska bli lärare, NO WAY! Det är det första jag räknade bort!
Plus om det är någon som har tips på bra universitet. Man ska ju inte bara hitta en utbildning, man ska ju hitta en skola med!

Street style.


Hair inspo.


Kärleksmums.

Tänkte bjuda på mitt favorit recept för kärleksmums, nu när det inte är så långt kvar till alla hjärtans dag. Jag är en riktig gottegris, och älskar chocklad och andra kladdigheter. Dessa kärleksmums är inte torra och tråkiga, utan lite kladdiga, plus (det bästa av allt) innehåller små bitar av choklad! Ni bara måste testa. Super enkelt att göra dom också.
Färdigt på: 30 min
Ingredienser

Till 1 plåt:
5 st ägg
4 dl strösocker
4.5 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
5 msk kakao
300 g smör
2 dl vatten
200 g mjölk choklad
Glasyr och garnering:
2 dl vispgrädde
2 msk kaffe
200 g mörk choklad (70% eller vanlig marabou)
2 dl kokosflingor till garnering

 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader, varmluft.

2. Vispa ägg och strösocker pösigt.

3. Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao i en skål.

4. Sikta mjölblandningen i äggsmeten och vänd försiktigt ihop smeten.

5. Smält smöret och blanda det med vattnet, rör ner det i smeten.

6. Klä en plåt, cirka 40 x 35 centimeter med bakplåtspapper och häll i smeten.

7. Hacka knäckchokladen grovt och strö över smeten.

8. Grädda kakan i cirka 15 minuter (den får inte bli torr), prova med en sticka. Låt svalna.

9. Koka upp grädden, häll i kaffet och rör i 200 gram finhackad mörk choklad.

10. Låt glasyren svalna något och bred den över kakan.

11. Strö över kokos och servera skuren i rutor.


White.

När det kommer till inredning är vit en av mina favorit färger. Det är stilrent och enkelt och går att matcha med vad som helst. Ett stort plus är att det går aldrig ur tiden. Love it!


Good morning.


Ligger fortfarande i sängen och slappar lite. Killarna drog iväg till morgonträningen för ca 30 minuter sen. De tog med sig Tucker också, så jag inte behöver höra honom ledsen. Men jag kan inte somna om alla fall. Typiskt!

Igår var det Jespers födelsedag. Det firade vi på kvällen med sång och en god tårta/bakelse som Caro (hans flickvän) hade bakat. Full med jordgubbar och gottigheter. Och den var tydligen inte allt för onyttig heller. Bra där! Ikväll blir det nog middag ute med grabbarna till Jespers ära.

Detail of the day.


Dagens detalj: mint gröna naglar. Lyser upp en tråkig outfit!
Utökade min garderob lite igår också. Ska visa er det i ett annat inlägg, blev två klänningar och ett par shorts. Allt från en av mina favorit butiker H&M.

A girls best friend.

Or at least mine, haha!

My new buddy.

Sitter ensam hemma nu. Grabbarna är på träning. Skulle följt med dit och hängt lite vid poolen men mår inte så bra så försöker få tillbaka min energi lite. Tur att jag har Tucker här. Och han följer verkligen vartenda steg jag tar!

Ny sovgäst.


Vi har fått lite utökning i huset. Tucker, Derek's hund kom igår och ska stanna här till på söndag medan hans föräldrar är bortresta. Söt hund! Imorse, när grabbarna hade åkt till morgonträningen, vaknar jag av att han ligger och ylar i andra rummet. Ledsen över att han lämnades ensam. När jag legat och lyssnat på det i 30 minuter går jag upp för att lugna ner honom och så fort han hör att min dörr öppnas kommer han springandes mot mig. Haha så himla söt! Var uppe med honom ett tag, sen fick jag honom att gå och lägga sig, men då kunde jag inte somna om.

Gårdagen bjöd på gym, körde ändå hyffsat mycket med tanke på hur jag mått senaste dagarna. Åkte även med grabbarna till simträningen och körde ett pass. Så det var en riktig träningsdag för min del!
Nu ska jag försöka vila och ta ifatt mig, är otroligt seg idag och min rygg värker som fan. (Känns som det alltid är nåt fel på mig dessa dagar, men jag kan knappt vrida på ryggen). Därför blir det nog inget gym idag. Men som sagt, återstår att se...

Take me to the paradise baby.


Nike.

Vaknade för ganska länge sen, men det är så svårt att ta sig till gymmet när jag sitter i min nya gosiga tröja. Var tvungen att köpa en igår eftersom jag alltid tar Deniz's ASU hoodie. Så nu har jag mig en egen gos-tröja, haha!
Ska försöka ta mig till gymmet och köra ett längre pass idag, det behövs! Får se om motivationen håller sig uppe, den har inte varit så bra senaste dagarna..

On my wish-list.

Canon eos rebel T3i

At the mall.

Är på Mills Mall just nu, och som vanligt kan jag spendera timmar i min favorit affär. Hoppas inte det gör plånboken för tom bara, haha!

Just the beginning.

Första riktiga simpasset sedan SM (i November) gjordes under mina dagar i Daytona. Tur att jag valde en dag som denna då hela DSC hade sprint pass tillsammans. Så sjukt jobbigt var det ändå inte, trodde jag skulle ligga på botten när jag sett insimmet bara först haha!


3*500 (insim) drill/ss, kick/ss, arm
4*15 sprint kick
500 arm, dolme+paddel (inga armgrejer på mig dock)
4*15 sprint arm (inga rmgrejer här heller)
6*100 1-fr, 2-me, 3-spec
4*25 max på tid, start 5 min
400 rygg glid

Det fick bli mitt för denna dag, kände inte för att racea mer men dom andra avslutade med 2*50 på tid plus 10*100 avbad.

Kul att simma med laget igen, man känner sig ganska bra! haha. Och roligt att man till och mer slår "dom kaxiga som tror dom är bäst" när dom tränat fullt ut hela säsongen och jag själv knappt varit i vattnet. Hatar folk som skryter 24/7. Kul att sätta dom på plats!


Mitt andra träningspass var desto mindre roligt. Insimmet bestod av:
800 drills
600 arm
400 ben
200 swim

Därefter tänka jag precis hoppa upp ur vattnet för att vara färdig för idag, men då hör jag Coach Gibb skrika "då var det dax Eve", och hela laget börjar skrika mitt namn. Shit, get out swim 100 fj (om jag gör en viss tid på 100fj så slipper hela laget träningen). Det var nog ett av dom sämsta loppen i mitt liv, men jag klarade hela 100en! haha! Plus att jag var typ 2 sek efter bara i starten då coach gibb sa "take your marks" på tyska (som om jag kan tyska???). Missade tiden precis, men då fick två av grabbsen testa och klarade vilket betydde att vi slapp resten av träningen. GREAT!

Bra början för att hitta formen mot SM i Norrköping i sommar. Sakta men säkert, haha!

Good morning sunshine!

Förlåt för dålig uppdatering, har bara varit så lat sen jag kom tillbaka till Arizona. Har inte ens packat upp mina väskor ens. Shame on me!
Nu har jag tagit en rejäl sovmorgon. Tror det var bra för mitt huvud, (har haft huvudvärk sen i söndags samt konstant näsblod). Men nu känner jag mig som sagt lite bättre alla fall så ska ta på mig träningskläderna och traska bort till LA Fitness för att köra lite cardio plus abs. Vågar nog inte köra så jätte tufft nu dessa dagar eftersom jag mått som jag mått men får bygga upp det sakta men säkert. Håll tummarna för mig!

RSS 2.0