Inspiration.

Själv är jag ju inte uppe kl halv 6 på morgonen för att träna och sedan gå i skolan. Så när Cali går till sängs är jag fortfarande super duper pigg! Hon ligger och små snarkar bredvid mig (inte alls jobbigt, bara gulligt). Har inget bättre för mig så kan lägga upp några av kvällens inspirations källor:



All about us.


Proud sister.

Stolt syster! Lillebror tillsammans med grabbarna tog sig till final i medley lagkappen i junior SM och slutade på en 4e plats! 4e platser är alltid lite småtrisst men det ska ni fasen vara stolta över. Grymt simmat av alla fyra. Och slog än en gång ert rekord! Bra jobbat på sista sträckan, lillebror höll pressen och simmade in på ne fin tid av 23.18!! Keep up the good work!

Collar.

Har inte riktigt fallit för "collar-looken" riktigt. Men den här fick mina knän att bli svaga. Så himla söt!

Happy birthday.

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!
Vi behöver ju inte nämna vilket år, men vi alla vet ju att du ser ut som 27 ;)

Easy.

Think I've known you all my life
Even though we met in may
In your eyes I see a light
It's easy
When the world conspires to break us up
Someone says you're not good enough
We still know what we've got
It's easy
Sometimes when you're far away
My mind plays tricks but that's okay
Cause I still know what we've got it's easy
Easy
Yeah
Cause I still know what we've got

No Internet.

Igar kvall nar jag var inne pa internet (som har fungerat utmarkt dessa dagar) sa blev det helt segt. Satte pa en film istallet (Remember Me som for ovrigt var valdigt bra), och idag nar jag skulle in pa Internetet sa har det bara slutat fungera. Far ingen kontakt pa varken mobilen eller datan. Konstigt! Sa kommer inte kunna uppdatera har som jag gjort innan. Far lana Cali's data en snabbis for hon maste lasa lite men nu behover hon den nog for att gora ett quiz. Sa hejsvejs! Hors igen sa fort jag har internet!

Oh sunny day.


Vilken skön dag! Vaknade ganska sent. Gick ut och satte mig i solen i nästan 2 timmar. Och det var så himla skönt, när det blev för varmt gick solen i moln för någon minut, och när man började bli lite små kall så kom solen fram och värmde en. Helt perfekt!
Sen kom Cali hem (dom fick ledigt från eftermiddagsträningen) och då stack vi till köpcentrat för att hitta min klocka. Men då hade dom inte Marc Jacobs. Får hitta den i Arizona, eller kanske på vägen tillbaka i taxfree om jag har tid.

Har precis ätit middag; kycklingfilé med tomat och avokado. Älskart! Nu chillar vi, sen ska jag hugga in på lite glass! Har varit lite dålig med träning och mat den här veckan men det är svårt när man är här och hälsar på och behöver "gömma" sig. Det blir ändring på det när jag kommer tillbaka till Arizona. Då jäklar börjar allvaret! haha.

Orlando.

Jag och Cali åkte som sagt till Orlando för att besöka vårt kära Florida Mall idag. Var inte alls på shopping humör och hittade ingenting, tills jag började kolla på alla underbara klockor. Fick fnatt på vilken jag skulle köpa, så jag väntar lite och sover på saken. Kom alla fall hem med ett par nya skor och en väska. Och en väldigt tjock mage! Vi hittade nämligen ett ale house precis intill köpcentrat. Fan va jag saknat det! Hur gott som helst. Blev en riktig tjockismåltid av vår älskade zinger mountain melt! Man känner sig tjock, men jävlar vad gott det är!

The night is young.

Igår blev det lite party party framåt kvällen. Vet inte hur mycket man kan kalla det för party dock, och jag som trodde att festerna förra året var lite halv lame. Tur att jag inte bor här i år! Haha, nae då, det var helt okej. Kul att hänga med laget och prata minnen och framtid med alla gamla vänner.

Här är lite bilder från gårdags kvällen:



Jag och min fina Cali.



Jag, Cali och Anna-banana.



Jag och mina sophmore killar Will, Domenic och Thomas.



Anna och Cali tjockar sig på födelsedagskakan.

Olive garden.



Precis hemkommen efter en mysig lunch tillsammans med Mr Barret och Andrew (Mrs Barret och Anna kunde inte komma eftersom de var med mormor under hennes "beauty-day" och hjälpte henne med shopping osv. Väldigt viktigt för en 95 åring, haha). Lunchen blev på Olive Garden, tackar inte nej till det! För er som aldrig varit där så får man äta bröd och sallad (as gott) hur mycket man vill som förrätt. Sen hugger man in på sin varmrätt (som också smakar gudomligt!). Och det man inte orkar är det bara ta med sig i en liten bag hem så har man lunch till morgondagen. Dock var jag duktig och åt i stort sett upp hela min "baked pasta romania with chicken".

Cali smsade precis och sa att dom var på väg hem från sin tävling. Gött, då kan jag vila i några minuter och ladda batterierna tills de kommer hem.

Lunch date.


Jaha, då har tjejerna stuckit iväg mot Orlando för sitt swim meet och här sitter jag själv i huset. Väntar på att Mr Barrett ska ringa (Andrews pappa, familjen jag och Deniz bodde hos förra jullovet). Ska nämligen ut på lunch med hela familjen, passar ju bra eftersom Andrew har kommit hem över helgen. Fint väder är det ute också så jag hoppas jag hinner sola lite!

I kväll bjuds det på lite party party till veckans födelsedagsbarns ära. Annars händer det nog inte så mycket mer idag tror jag. I morgon sticker jag och Cali till Orlando för att göra Florida Mall osäkert! Woowoo!

Ballet.


Bag.

Jag är ute efter en ny väska, en lite större där jag kan få plats med min Mac, kalender, böcker och allt annat smått och gott som kan vara bra att ha med sig. Någon som har något bra tips på butik/märke?
Får leta efter en på söndag då jag och Cali sticker till Orlando för att utforska Florida Mall!



Birthday dinner @ Bubba

Kvällen firades till Anna's ära på Bubba Gump. Första gången jag åt där, och det var väl en upplevelse måste jag säga. För er som inte ätit där borde ni testa (om ni sett Forest Gump), men jag skulle inte gå dit igen. Kan bero på att jag inte är världens största seafood fan, speciellt inte när det är lite dyrare.
Dom hade bilder, saker och citat från filmen typ över allt, servitörerna pratade med samma dialekt, dom ställde "Forrest Gump- Quiz", och hade en väldig tillställning när dom gav födelsedagsbarnet  sin glass. (I USA får man oftast gratis efterrätt på resturangerna om man fyller år). På detta ställe kom alla servitörerna och ställde sig, skrek till alla i resturangen att dom hade en "speciell gäst här idag" och dansa och sjöng. Anna fick stå i mitten och hon fick inte sin glass tills hon visade några dansmoves och shakade hennes röv. Haha, jag ska INTE gå dit på min födelsedag!

Oh lovely day.

Underbart väder idag! Vaknade sent, lagade frukost, chillade ganska länge sen gick vi ut och satte oss vid poolen i över en timme! Fan va underbart! Länge sen man hade på sig en bikini alltså, haha! När tjejerna sen åkte till träningen gick jag ut och sprang en runda. Fatta: shorts och linne och jag svettades. Gud vad jag älskar Floridas värme :)

Vid poolen.

Cali och Sara solar.

Red carpet.


My little fool.

Saknar min tokskalle! Du förgyller verkligen varenda ögonblick av mitt liv :)

Tonight.

Kvällen bjöd på partyshopping, överrasknings pyntning av skåp, tårta, middag samt "andra världs kriget i Daytona". Jag, Cali och två andra tjejer ur simlaget (freshmens, tror dom hette Hanna och Robyn) åkte till The party shop för att inhandla lite ballonger m.m. Därefter åkte vi direkt till den mycket saknade (observera ironin) simhallen för att pynta Anna's skåp inför hennes kommande födelsedag i morgon. Mycket fint blev det!
Det mesta var sig likt i korridoren/omklädningsrummen och simhallen. Lite mer spexat med fotografier på vissa simmare från förra årets Nationals, samt lite diplom osv. Domenic (simmade med mig förra året) berättade om en morgon när dom kom till träningen (mellan passen så hänger vi alltid våra badbyxor/baddräkter i hänglåsen utanför skåpet så dom kan torka) så hade någon klippt av alla killarnas badbyxor! Haha..

Sedan åkte vi hem och gjorde riktigt god Chicken Terryaki med lök, paprika och pasta. Ska jag definitivt göra när jag kommer tillbaka till Arizona! Medan vi åt det hade Anna fixat en födelsedagstårta till Stephen som fyller år idag (många födelsedagsbarn har vi nu tydligen), men jag smakade den dock inte. Efter det blev det lite hej och hå eftersom Cali och Robyn snodde den svenska flaggan plus en plansch på hundvalpar från ett av killarnas hus. Jäklar vilket liv det blev! Men brudarna lyckades och har dom fortfarande gömda i huset. Får se om världs kriget åter uppstår i morgon också.

Nu är Cali helt död, ligger och små snarkar bredvid mig i hennes otroligt kalla sovrum. Jag ska krypa ner under täcket och värma mig och försöka somna. Så länge bjuder jag på några bilder från dagen, enjoy!

Bilden på mig var den första man såg när man kom in till simhallen. Nice!

Några foton på andra sidan väggen fanns det också.

Gud vad jag INTE har saknat denna mörka tråkiga bassäng. Inte saknad som sagt, kiss kiss kiss (mattias fattar nog hur jag känner haha)

Omklädningsrummet när tjejerna pyntade Anna's skåp. Hoppas hon blir överraskad!

America.

Sitter och väntar på att Cali ska komma hem från skolan/simningen. Får se vad som hittas på i kväll. Tror vi ska fixa lite med överrasknings pynt av hennes rummis skåp i simhallen, återstår att se. Känns som sagt så konstigt att vara här igen. Inte nog med det, det är ganska weird att behöva prata engelska nu 24/7. Annars har jag ju haft både Deniz, Jesper och Julius..

Lifestyle.


D-town.



Då var första natten i D-town (Daytona) avklarad!
Resan hit gick väl helt okej. Trodde inte jag skulle hinna med det andra flyget eftersom jag hade typ 20 minuter på mig och det var i helt fel terminal. Men när jag kom till gaten hade dom inte ens börjat gå ombord på planet än. Så jag satte mig och vänta.. och vänta... och vänta... och vänta... Så himla dåligt! Planet hade stått där hela dagen och dom hade inte gjort i ordning planet. Bad bad bad! Vi lyfte ungefär den tiden jag skulle vart framme i Daytona. Segt! Men jag fick trevligt sällskap i väntan. En gubbe från Grekland började prata med mig och det visade sig att han kunde några svenska ord som "God dag herr Advokat" och lite andra ord som jag inte kunde lista ut vad han försökte säga. (Bara nicka och skratta så klarar man sig haha).  Fick höra hans kärleks historia hur han träffade sin underbart vackra blonda Polska fru som han fick 7 barn. Yeah, jag kan hela hans liv nu! Och när jag gick där ifrån kunde jag höra hur han började prata om mig med gubben som satt intill oss. haha!

Men men, resa gick bra trots det. Och trots att Cali körde förbi mig på flygplatsen, helt vilsen!
Känns så konstigt att vara här igen. Spenderade nästan ett helt år i den här staden. Weird! Otroligt roligt att träffa vissa människor igen, åh vad man har saknat att ha dom omkring sig, och vissa har man inte alls saknat. Man märker direkt vilka!

Nej, nu börjar Cali göra sig i ordning för sin enda lektion hon har idag och sen träning. Jag ska nog ta och springa en runda i området och titta mig runt om någonting har förändrats (mer än McDonalds som fått en snyggare fasad haha).

At the airport.

Sitter på flygplatsen nu och det är BARA 1 och en halv timme kvar tills planet lyfter. Nu börjar det bli lite rörelse här också. När jag kom var det bara jag och städarna typ (Deniz och grabbarna var tvugna att skjutsa mig tidigt eftersom dom skulle på morgon träning). Men nu sitter det 7 personer lite utspritt här i väntesalen. Nu kommer jag inte se ariozonsk (det är nog inte ens ett ord..) på några dagar. Florida, here I come!

In a mood for something pink.


It's so hard!


Sitter här med kläder, smink, hår- och hudvårdsprodukter, skor.. yeah you name it! över hela golvet. Svårt att bestämma vad man ska ha med sig i en liten carry on väska, när man ska vara borta i 11 dagar. Plus om jag känner mig och Cali rätt, så blir det ett antal shoppingturer.. God, hur ska jag få plats! Haha.

Längtar så himla mycket tills i morgon. Först var jag inte så sugen; tillbaka till Daytona har sina nackdelar liksom, men har suttit och messat med Cali nu och jävlar vad jag längtar! Ingenting är tydligen sig likt och jäklar vad mycket skvaller hon hade. Gossip girls ;)


Nej nu ska jag röja undan på alla kläder, sicken röra! Det kommer ta sin lilla tid..

It's all about the details.


Deniz har blivit man!

Kan ni gissa vad han lärt sig?
Yepp, han har lärt sig knyta slips!
(Det var på tiden! Bra timing med eftersom han fick 2 av mig i födelsedagspresent)

Florida here I come!


I morgon 7.40 am lyfter jag från Phoenix och åker mot Daytona! Ska bli galet kul att spendera 11 dagar i "min gamla hemstad". Är inte framme för än 3.42 pm, seg resa men men.  Dock är det inte många som är kvar från förra året, plus att det låter som det inte går så bra för laget i år (tur att jag inte stannade haha). Men det ska bli sjukt kul! Speciellt att få bo med brudar nu i några dagar. Att bo med 5 killar gör att man blir lite lat och manlig ;) hihi.


Nej, nu har jag massor att fixa inför resan! Ska packa min otroligt stora carry-on bag, (inte så stor om ni förstår), måste till gymmet och säga upp mitt medlemsskap tills jag åker hem, och ta en snabbis förbi walmart.

Give me one.


Dinner and bowling.

Gårdagskvällen blev väldigt.... Tjock! Fan va mycket vi åt! Vi fick vänta 45 minuter på bord inne på Oreganos, så det blev en shoppingtur i en butik som liknade ICA Maxi's lager (kommer inte ihåg namnet). Men dom hade allt ifrån mat, elektronik, kläder.. Yeah you name it! Sen blev det god middag, bara lite för mycket. När alla var proppmätta så åkte vi vidare till bowlinghallen. Det var väldigt svårt att spela när man var så full av mat! Och inte nog med det, då fick vi gratis popcorn och läsk också! Shit, blir hård träning i veckan! Hahah!
Min plan på bowlingen gick inte som jag hade tänkt mig.. Däremot avslutade jag sjukt bra, så bra att jag hade typ 40 poäng mer än killarna, men då ville dom inte avsluta serien. FEGISAR!
Som sagt, det gick inte som jag ville i början.. Men jag krossade Julius (spin) tillslut!

I love weekends.

Äntligen helg igen. Det betyder att pojkarna bara har morgonträning lördag och sedan fria från träning ända fram till måndag! Vilket betyder att jag har några att umgås mycket med!Har precis lockat håret lite, fan va länge sen det var jag gjorde det, det blev stort som fään! Får borsta ner det lite så man ser okej ut när vi sticker iväg till middagen plus bowlingen ikväll. Lite (sent) födelsedags kalas för min lilla älskling. "Yeey bowling, som Eve älskar" tänker nog alla nu, men jag ska fasen slå skiten ur dom så dom aldrig mer vågar spela mot mig!

Work out.


Blev ett riktigt långt gympass imorse. Så stolt över mig själv!

30 min (330 kalorier) på crossen
10 min i sträck mage
30 min (330 kalorier) på löpbandet
10 min i sträck mage
30 min (310 kalorier) på crossen - utan armpedalerna
10 min i sträck mage + 2 min rygg
+ lite "avbad" på löpbandet för att komma över 1000 kalorier på maskinerna.

Nu har jag städat rummet också, plus tvättat lite. Nu ska jag ställa mig i köket och fixa middagen. Blir grillad kycklingfilé med wokgrönsaker. Mums!

Fullt upp.

Förlåt mig för dålig bloggning. Har varit fullt upp faktiskt, och när jag inte haft fullt upp så har jag inte haft krafter.

Igår var det ingen vanlig dag, det var nämligen Deniz födelsedag! Själv började med att gyma lite grann, (eftersom jag visste att det skulle bli massa onyttigheter under denna dagen haha), mötte upp Deniz på skolan för lite lunch på ett av hans favorit ställen. Dock var tjejen superdålig på att göra vår beställning så han var inte så glad trots allt, men men.. Jag åkte sedan hem för att fixa det sista med hans "lilla" present.
Middag blev tillsammans med Cody, så hör och häpna JAG körde till Mills (fick låna Caro's bil, första gången jag kör automat och i usa - har inte velat köra bland dessa galna amerikaner innan haha). Först gick vi till deras favorit sushi ställe, men det var 40 min väntetid på bord! Observera att det är en helt vanlig onsdag kväll, tydligen är det många som fyller år den 11 januari. Då gick vi vidare till Bocca, en italiensk resturang som tydligen ska vara bra, där var det bara 30 min väntetid! What the...!! Så vi fick till yellow mushroom, ett vanligt pizza ställe, inte speciellt fansy eller nåt men det var gott! Där efter åkte vi hem för efterrätt som Caro fixat åt Deniz, mumma!


Så jag tror allt det var en lyckad födelsedag för den lilla pojken. Av rummisarna fick han en påse full med godis, Cody bjöd oss båda på middagen, (mamma er present får han på lördag -bowling+middag), och av mig fick han två påsar fulla med bra saker, bland annat: hörlurar, fin skor, två slipsar, fin bälte, short, långärmad t-shirt, pjyamas byxor, en bok... Ja you name it! Kommer inte ihåg allt, haha!

Här är en bild med nästan alla sakerna på dig, hihi :)




Nej, nu måste jag kila. Ska gå till gymmet och köra riktigt riktigt länge idag!! Håll tummarna för mig!

Miss Lonely.

Jaha, så då var man ensam. Pojkarna stack vid kl 1 idag för att åka mot Salt Lake City för tävling mot BYU och Utah ( Yes, Björn är i Utah). Vilket betyder att jag blir ensam i stora huset till lördag kväll. Redan uttråkad! Sitter och sappar runt på tvn, finns inget att kolla på!
Måste planera min dag inför imorgon, måste ha något på schemat varenda minut! Ska börja med ett långt gympass, kanske till och med lite simning och sedan blir det väl att underhålla sig med städning eller nåt så pojkarna blir överraskade när de kommer hem, haha!

Marc by Marc jacobs.

Snygg snygg snygg

My first game.

Min första match, amerikansk fotboll alltså för er som inte redan listat ut det. Dock var det en ganska tråkig match, inte speciellt roliga lag (Oklahoma mot Iowa). Stannade bara och kollade första halvlek, men det räckte! Nu låter jag jätte negativ men det är inte så himla tråkigt, bara den här matchen eftersom det knappt hände någonting..

New years eve.

Nyårs afton firades med middag tillsammans med simlaget på Cheesecake Factory. Fan va gott det var! Hur stora portioner som helst (bra, då hade jag lunch dagen efter också!), men blev så mätt så fick ta med mig en cheesecake hem istället. Definitivt ett ställe man måste till om man är i staterna! Annars var det ganska lugnt, lite drinkar och sen missade vi när bollen droppade i NY!!! Fick se det i repris, inte densamma men men. Men som sagt, en rätt så lugn kväll ändå, lugn start på det nya året. Välkommen 2012!

RSS 2.0