Work work.

Mesta tiden av de senaste dagarna har jag spenderat på badet, (hoppsan sa!). Jobb, jobb, jobb. Nu sova eftersom jag ska upp på morgonträning och sedan jobbelijobb igen!

Gräddsås med räkor, pesto, spenat och körsbärstomater.

Eftersom jag hade hela huset för mig själv i helgen (eftersom familjen var iväg i Växjö) så passade jag på att testa lite egna recept. Det blev helt okej, nyttigt och gott, men smakade inte jätte mycket. Men vet ju vad som behövs för att göra det godare till nästa gång. Bilden gör inte maten rättvis, men det är i alla fall pasta med räkor, hackad spenat, körsbärstomater, lök och pesto i gräddsås... typ, haha. Men som sagt, gott och nyttigt! Nästa gång blir det att tillägga lite vitlök. Mums!


Bowling.

Har varit lite off här på sistone. Varken haft tiden eller orken till det. Ibland vill man, ibland inte. Men nu hade jag lite tid så tänkte göra ett försök till ett inlägg alla fall..

Dagen började tidigt. Jobb klockan 6 till 14, därefter bar det genast av till Vilbergen för lite bowling tillsammans med simmarna. Jag och Sebbe var sena eftersom vi hade jobbat, så vi hann bara en hel serie. Men kan säga att jag hann spöa skiten ur lillebror under den serien. Här ser ni bara början, och det fortsatte ungefär i samma goda stil, haha! För övrigt så ÄGDE tjejerna sönder killarna. Bättre lycka nästa gång grabbar!


Prydligt.se

Blev lite kär i den här klockan. Kommer från prydligt.se och kostar lite under 700 kronor.

Motala.

Blev tävling i helgen trots allt. Har ju bara tränat typ ett pass under senaste två veckorna, men det gick trots det bra. Sänkte tiderna från förra tävlingen så det var ju bra! Kom hem med lite fina priser till samlingen, bland annat en "pannkaks-stekpanna", hörlurar, väska, necessär, shampoo och balsam. Kul när man vinner grejer så man kan ge bort och göra andra glada, hihi.

Last two days.

Förlåt för min dåliga uppdatering här. Jag har haft ganska mycket för mig senaste dagarna, och då är inte bloggen det jag prioriterar.
Måndagen bjöds bland annat på lunch tillsammans med den här bruden, riktigt trevligt. Underbar tjeja det dära. Riktig vänskap rostar aldrig!
Tisdagen blev det jobb på badet 6 till 16.30. Därefter blev det direkt att köra småttingarna till Skärblacka för att hålla i deras träning. Och väl när jag kom hem till Norrköping igen fick jag hålla i vuxencrawlet också. Alltså jobb från klockan 6 till 21.30. Jobbigt var det, men fick så mycket fina komplimanger som gjorde mig glad. En dam som låg och kolla på mig när hon simmade när jag pratade till barnen under simskolan kom fram och sa att jag är verkligen jätteduktig med barn! Och även Skärblacka passet fick jag bara bra respons ifrån. Simmarna gillade det enormt mycket! Att så små saker kan göra ens dag.

Good night world.


Nu ligger jag här i mitt "ny-gamla" rum. Som ni kanske ser är den gamla sängen tillbaka vilket betyder att jag bara har den lilla sängen igen. Men gud så mycket plats jag fick! Pappsen och jag fixade i ordning det här innan jag åkte till Motala efter lunchen. Blev tävling idag också, vilket jag inte hade förväntat mig. Speciellt inte de tiderna jag gjorde heller. Förbättrade mig nästan på allt från Örebro (två veckor sen, och har inte kört ett enda helt träningspass under sjukan). Orkar inte gå in på detaljer. Nu är jag helt död, ska försöka somna till en film.

Hann med en skype date med älsklingen idag med. Åh, det är alltid så skönt att se honom! He makes me smile.


Good night, world.

Audition.

Var på audition idag för Lager 157 på Le Croissaint i stan. Sjukt mycket folk! Fick stå i kö i två timmar, och jag var ändå där tidigt. Blir ett jävligt plus om man skulle bli uttagen till intervju. Hoppas!

Belt.

Lindex 129 kronor

Kanelbullens dag.

Tur att det finns djupfrysta kanelbullar att köpa när man kommer på på kvällen att det är Kanelbullens dag idag! Inte lika goda som hemgjorda, men funkar ändå.

Horrible bosses.

Kanske är det för att jag är väldigt väldigt trött, men fasen va jag skrattade åt vissa scener i den här filmen. Inte världens bästa film i stora drag, men vissa skämt är ju bara för roliga! Den var riktigt underhållande och gav som sagt många skratt, därav ett måste för er andra att se!

Horrible Bosses - 1  2  3  4 5

Frisk?

YES! Jag tror jag håller på att bli frisk. Vaknade med jätteont i halsen och magkramper, trodde jag blivit värre. Men nu när jag har legat i sängen ett tag har det gått över. Känner varken halsen eller magen nu! JIPPIE! Ska nog testa träna idag. Blir nog inte mycket, men det blir ju några längder alla fall. Har inte varit i vattnet på en vecka nu.. Men jag ska komma igen!

Weekday.

40 euro Weekday

I miss.


Never back down 2.

Det blev Never back down 2 som vi såg igår kväll, ett ganska självklart val eftersom vi alla är muskel-kåta(mest killarna haha). Ettan är ju helt klart bättre och har snyggare skådespelare. Tvåan påminde jävligt mycket om den första filmen, men som i alla fortsättningar så är ju alltid ettan bäst!


Never back down 2 - 1  2  3 4  5

Kabelstickat.

299 kronor Lindex

Today.

Såhär ser jag ut nu. Gillar starkt skjorta under tröja. Speciellt kabelstickadtröja men det har jag ingen.. Än ;)

Nu ska jag åka till Napoli och köpa lite käk. Sedan blir det leka lite pizzabud och lämna mat över halva Norrköping, haha! Efter det blir det mys med simmarna hemma hos Linda. Får se vad det bjuds på för film.

RSS 2.0