Role model.

Motivation till träning och kost är allt. För att jag ska hålla det uppe så bra som möjligt så använder jag mig av bland annat musik. Musik gör verkligen min dag! Men det bästa tipset är att hitta en förebild. Jag vet att många gillar Jillian Michaels, tränaren i Biggest Looser. Hon har en sjukt bra hemsida för dom som vill gå ner i vikt, spana in den!
Det är väl inte direkt några "förebilder" för mig, men jag blir sjukt taggad till att träna, hålla igång och äta bra när jag ser alla Victoria's Secret modellerna. Jaja, jag vet att jag aldrig kommer bli lika lång som dom, även om jag använder sky höga klackar haha! Men jag blir bara jävligt taggad och min motivation kommer alltid tillbaka. Ett hett tips!
(Måste bara tillägga, det är inte så att jag sitter och känner mig tjock eller mår dåligt över min kropp, take it easy! Detta är bara för att hålla min motivation uppe för att fortsätta träna och hålla min motivation uppe. Kolla Miranda Kerr eller någon av dom andra som fött barn och fortfarande ser strålande ut. Never give up working out!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0