Kvällens.

Sitter och myser i min onepiece som jag fick av mamma. Ska hoppa i säng nu och kolla någon film. (Gud va jag är inne i någon film period nu!) Jobbade hela kvällen och eftermiddagen idag. Varmt som tusan! Sen fick vi sitta och vänta i över en timme på att stämpla ut. Blev lite deep-talk med Nikko men det var bara roligt. Nej nu ska jag som sagt sova. Imorgon bitti väntar mer jobb. God natt!

Lookbook.

Hedvig

Creativity.

Nu har du chansen att vinna ett crystal bullet halsband med löstagbar fjäder, från Creativity. Älskar mitt crystal bullet halsband! Missa inte chansen.

Dagens plagg.

Nelly 399 kronor

I have the best boyfriend in the whole wide world.


SATC 2.

Jag är inget super fan av Sex and the city. Det är verkligen underhållande men det är inte så att jag vet vilka tider och dagar det går liksom. Såg första filmen för väldigt länge sen, med världens sämsta kvalité så det var ingen hit. Och nu såg jag precis klart den andra filmen, (bra kvalité) och jag gillade den starkt! Rolig, fin, söt, underhållande.. Ja rubbet! Tjejer, om ni inte sett den: SE DEN!


Sex and the city 2 - 1  2  3  4 5

Mammi is home.

Idag kom mamma hem från Turkiet. Fick mig lite presenter, (visar dom en annan dag). Dessvärre fick min moster Yasse stanna kvar i Turkiet tillsammans med mormor som ligger på sjukhuset. Men det är bra med henne nu, hon får ju dock inte flyga nu så det är därför dom måste vara kvar där ett tag. Men som det ser ut nu så får hon kanske komma hem 5 oktober. Alla tankar till dig mormor (och även dig Yasse!)

Dagens plagg.

Gina tricot 199 kronor

Everything must go.

Såg precis Everything must go med lillebror. Den var inte alls som jag hade förväntat mig. Konstigt att se Will Ferrell i en seriös film liksom. Gillade den inte så mycket, den var ganska seg. Jag gillar inte att titta på när andra misslyckas, jag gillar glada och lyckliga filmer.


Everything must go - 1  2 3  4  5

Bottoms.

Ny träningsbyxa. Jävligt sköna, dock är dom lite stora men jag fick dom för halva priset så jag ska inte klaga! Saknar att vara i form. Ska ta det lugnt idag med, men jag mår mycket bättre. Ska simma första gången på söndag har jag tänkt om det fortsätter såhär. Sen på måndag ska jag börja på riktigt. Träning och hälsa är viktigt, och jag vill komma i form, jag vill trivas och må bra med mig själv. På måndag börjar allvaret!

You again.

Såg precis klart You again, trodde verkligen jag skulle somna men jag är pigg som en mört! Har sett typ 3-4 filmer idag, vilket liv jag har dessa dagar. Den här filmen är dock inget att rekommendera, kanske för er som gillar amerikanska high school filmer med mycket avundsjuka i. Not my style.


You again - 1  2 3  4  5

Something borrowed.

Ännu ett filmtips. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka om den. Den hade sina roliga och väldigt fina stunder. Men handlingen faller inte riktigt mig i smaken; gå bakom ryggen på sin bästa vän. Kortfattat: en jäkligt snurrig och galen kärlekshistoria. Underhållande, men jag vet inte vad mer jag ska säga..


Something borrowed - 1  2  3 4  5

Bake a cake.

Kanske får användning av muffins boken som jag fick av pappa för ett tag sen. Ska spana in den, om jag hittar några goda recept. Måste ju ha något gott att bjuda på om Turkietresarna kommer hem imorgon kväll!

Life as we know it.

Som sagt, mycket filmtittande nu i dessa sjukliga dagar. Tittade precis på Life as we know it. Gillar nog alla filmer med Katherine Heigl, och Josh Duhamel gör det inte sämre. En rolig, lite sorlig men samtidigt väldigt söt film. Ni borde defenitivt se den. Skulle nog vara lite bättre om den var lite kortare dock, men jag gillade den ändå!


Life as we know it - 1  2  3  4 5

Love and other drugs.

Har ju verkligen ingenting att göra dessa dagar, förutom att försöka bli frisk, så det blir väldigt mycket TV och film tittande. Igår kväll lyckades jag titta på den här filmen (ja, utan att somna Deniz!): Love and other drugs. En romantisk komedi från 2010 med Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway i huvudrollerna. En sevärd film, men jag kommer nog inte se den igen.


Love and other drugs - 1  2  3 4  5

Friends with benefits.

Jag älskar såna här filmer! Romantiska komedier är helt klart bäst, de går alltid att titta på. Det är såna filmer man kan titta på själv, som nu när jag ligger sjuk. Perfa! Friends with benefits är absolut sevärd. Kommer nog se den några gånger till kan jag tänka mig. Den påminner mycket om No strings attached. Men en helt klart en sevärd film!


Friends with benefits - 1  2  3  4 5

I want Florida!

Fan vad jag saknar solen och värmen. Nu börjar ju verkligen hösten komma, eller den har väl i stort sett redan börjat. Visst kan det vara mysigt, men jag hatar kylan. Och jag märker ju av det direkt. Annars skulle jag inte ligga här hemma och knarka i mig halstabletter och panodil. Ush! Fick lönen igår, så får kolla över min budget, och hittar jag någon billig biljett till USA snart så blir det defenitivt värmen under vintern!

Wedding proposal.

Precis som på film! Sätt er in i hennes situation, OH MY GOD! Amerikanskt är lika med lite överdrivet, men det rann en tår ner för min kind. Fan vilken surprise!

Inspiration.


Sick.

Vet inte om jag hade överlevt dagen om jag inte hade haft strepsil, panodil och nässpray. Kommer väl över konsumera det snart! Nu sitter jag här, lock för örat, myser framför tvn med en stor kopp te. Jag vill bli frisk!

Nyttigaste nöten.

Som ni kanske sett har jag ändrat en av kategorierna till "Träning & Kost". För nu ska jag börja äta bra mat!
Tänkte börja med att tipsa om valnötter (som min käre man brukar försöka få mig att äta). Valnöten har nämligen visat sig ha något unikt över sig då den innehåller nästan dubbelt så mycket antioxidanter som någon annan nötsort.

Örebro.


Då var säsongens första tävling avklarad. Hade inga som helst förväntningar, varken på simningen eller runt om. Men det blev en helt lyckad helg ändå. Det var riktigt roligt! Träffade bland annat min daytona-buddy Mattias, alltid lika roligt. Och Bella-bella, som alltid ger mig ett leende på mina läppar. See you in two weeks again! Sen fick jag hänga med "små brudarna" (eftersom alla andra elit tjejer var sjuka eller skadade) men det var kul det med. Själva simmandet var väl inget att hurra för. Gjorde vad jag skulle, kvala in på det jag inte simmat på ett år.

Nu ligger jag här, nedbäddad i sängen. Ensam. Sjuk och ingen som tar hand om mig, ush! Blir bara att vara hemma och bli frisk idag. Ska skypa med älsklingen också! Nej nu ska jag väl ta mig ner till köket och fixa mig någon frukost. Have a nice day everyone!

So cute.

Blir så glad av den här videon. Tjejen är ju urgullig, springer hellre runt och kramar främlingar än tar emot presenter. Sweetie då!

It's here!

The girl with the dragon tatoo trailern! Verkar väldigt bra! Jag var nog inte den enda som hade hört att Emma Watson skulle spela Lisbeth, men tydligen fick hon inte rollen utan det blev den okända Rooney Mara. Hade velat se Watson i rollen, men men. Can't wait to see it!

Movies.

Har lagt till lite nya kategorier i bloggen, bland annat "movies". Laddade hem en hel del filmer ikväll och jag vet själv hur svårt det kan vara att hitta bra filmer. Så här kommer jag skriva och tipsa om filmer (eller kanske förbjuda er o se vissa).

always knew, we'd make, a great team


I need a smile.

Nu har jag laddat ner lite "two and a half men" avsnitt. Hela 8e säsongen kort sagt. Det blir garanterat skratt innan jag somnar ikväll. Fan vad jag gillar two and a half men, lätt att somna till med och samtidigt underhållande. Charlie Cheen har ju fått kicken och istället kommer Ashton Kutcher in i serien. Det är väl lite synd, hatar när andra skådespelare kommer in sent. Men men återstår att se hur det blir. Nu: laugh and sleep.

Whitney Port for bikbok.

Nu är det inte långt kvar! 5 oktober kommer Whitney Ports kollektion för Bikbok ut i butiker i Sverige. (Norge får vänta en dag längre). Måste spanas in. Hon är ju en riktig inspirationskälla. Måste nog läggas undan några lappar från lönen. Riktigt förväntansfull!

Varning för långt och tråkigt inlägg.

Det här kommer nog bli ett långt och tråkigt inlägg för er läsare så jag varnar er redan nu. Jag skriver i bloggen för att uppdatera andra om mitt liv, få ur mina känslor, till och med för jag ibland tycker att det är roligt. Men mest av allt är det för att jag ska kunna gå tillbaka i det själv. Det kommer alltid finnas där liksom och det är jävligt roligt att gå tillbaka och kolla.

För ungefär 2 veckor sen satte jag upp ganska svåra mål. Mål i vardagen, och med svåra menar jag svåra för mig. Saker som jag behöver tänka på för att må bättre. Det gick jävligt bra till en början. Mådde bättre. Var mer positiv. Ett av målen var att vara mer nyttig och jag ändrade min kost lite grann. I och med det gick jag runt med kramper i magen konstant i över en vecka. INTE KUL! Fick köra allt utan mjölkprodukter igen i några dagar eftersom jag var rädd att det var det igen.
Kändes som jag lyckades bra men fick bara dåligt tillbaka. Vill ju må bra. Så då beslöt jag mig att ta det lugnt med maten, och fokusera mer på mitt tankesätt. Och fan det gick bra. Är helt slut nu. Har nog för mycket i huvudet så jag inte ens kan sova om nätterna. Min triangel av kost, motion och sömn är inte som en trekant om vi säger så. Snarare ett rakt sträck. Inte bra.

Jag har inte haft en negativ tanke på jag vet inte hur länge. (inte vanligt för att vara mig!) Men nu ligger jag här, irriterad, frustrerad, arg och besviken. Då kommer allt tillbaka. Och jag hatar att vara såhär. Jag jobbar ju för att vara den glada Eve som sprider glädje. Då kan jag inte vara såhär.

Nu ska jag somna till 2 and a half men, det jag somnar bäst till. Sedan ska jag vakna upp imorn, utvilad, glad och positiv. Inget eller ingen får stoppa mig! Här ser ni mig på vägen till att bli en jag vill vara!

Better late than never.

Glömde ju lägga upp bilden från i fredags (tror jag?) då jag och mamma hade på oss ansikts mask. SNYGGT!

Mammi.

Umgicks med mamma idag. Först blev det träning, sen sola vi och sedan lunch på Lindahls. Mysfaktor! Det där med solningen behöver väl inte riktigt hon, (vissa har tur) hon sticker nämligen till Turkiet på torsdag. FUSK! Själv planerar jag in en Turkiet resa i sommar, hoppas hoppas hoppas..

Weekend.

Helgen bestod mesta dels av jobb. Bland annat med dessa två: dryg-emil och ola. Observera hur fina fönstrena är i badmästarhytten, jag tvättade dom faktiskt!!!

Lördagskvällen bjöd på kräftskiva och personalfest på badet. Helt okej, kul att se alla andra bli packade, haha! Mer bilder finns på facebook.

Något annat som hände i helgen som inte var lika roligt var att jag tappade mobilen i toan. Yes, nu är jag också en sådan idiot. Åh jag fattar inte hur jag lyckades! Clumsy me! Men den fungerar ju alla fall någorlunda bra..

Face mask.

Nu ska jag smeta på en ansikts mask på mamma och sedan på mig själv. Lite "spa" känsla, det är vi värda! haha.

I do miss it.

Fan jag saknar det faktiskt. Umgås med grabbsen hela dagarna. Sitta på lektioner med en sovandes mattias på ena sidan och en lika djupt sovandes simon på andra. (och en snarkande gris bakom mig). Saknar att leka i poolen och bara ligga och sola. Saknar nästan till och med själva skolan, inte för att det var en bra skola men för jag fick träffa dessa underbara människor varje dag. Saknar er boys!

Romantic.

Bia hade lagt upp den här på facebook. Jag vill ha min pojke hemma och kunna gå ut och äta romantisk middag!

Wanties!

Skopunkten 399 kronor.

To much.

Man vet att man tränar för mycket när håret inte hinner torka mellan träningspassen..

I'm so happy!

Blev en snabbis skype med älsklingen nyss och han hade goda nyheter! Han kommer nämligen hem till SM, hem till Sverige i en vecka. Vilket betyder att vi får umgås i 7 hela dagar och jag behöver inte vänta ändå till juni tills jag har honom hemma igen! I´m so happy!

Tröööött.

Helt galet hur trött jag är hela tiden. Kan ju bero på att jobb tiderna har varit rätt så jobbiga senaste dagarna. Antingen 6-14 eller 14-22. Kom hem efter gymmet imorse och somnade direkt på sängen, sen vaknade jag till och rusade upp. Fan, somnar jag på dagen kommer jag ha ännu svårare att somna ikväll! Fick lite små saker gjort ändå. Härligt!
Nej nu ska jag cykla till träningen. Ha en underbar dag allihop!
Föresten: GRATTIS JENNIPHER på födelsedagen!!!

Gammal vänskap rostar aldrig.

Ikväll bjuder jag på en bild på mig med två av mina favorit brudar. Träffade nämligen Susanna idag, länge sen! Dock blev det bara lite små prat innan vi båda var tvungna att jobba, men ändå. Jag blir alltid lika glad att se henne. Och Christin ringde mig idag. Hon har övergett oss och Norrköping för Helsingborg, där hon verkar trivas (trots att vi alla vet att lilla Norrpan är bättre). Trots att jag inte träffar dessa töser lika ofta längre så tar de fortfarande upp en väldigt stor del av mitt hjärta! Förhoppningsvis i början av oktober kan jag haka på Suss ner till Chris, would be awesome! Miss you girls!

make-up tips.

Jag brukar inte använda foundation så ofta. Har aldrig riktigt hittat någon som jag trivs med. Känns så "fake" på något sätt. Fick hem lite tester från Åhlens i helgen för att testa mineral foundation från bareMinerals. Och fy fan va jag gillar det! Först känns det lite pudrigt, men sen smälter det in på huden. Hade velat hitta någon bra budget foundation, men den är nog värd sina 450-500 kronor. Ska nog ta och slå till på en!

Färgbomb.

Tips för er med färgat hår! Jag använder denna för att behålla den beiga tonen i håret så det inte blir guldigt. Finns i flera olika färger. Vissa som har färgat brunt eller rött vet jag använder denna istället för att färga hela tiden. Funderar precis som en inpackning. Dagens tips!

Bracelet.

Mitt absoluta favorit armband som jag använder nästan varje dag. Bästa köpet!

Black

Fredagens klädval, jag vet jag är seg på att lägga upp och istället kommer allt på en och samma gång. Svarta jeans med hög midja från bikbok, svart halv transparent tröja från vero moda(?) och stort silver halsband från MQ.

Crystal bullet

Älskar mitt crystal bullet halsband från creativity! Går ihop med allt verkligen.

The dress.

Har inte visat denna tidigare men var länge sen jag köpte den nu. (Bytte den senapsgula klänningen mot den här). Inte direkt min stil, men jag gillar den fan! Jag brukar inte ha prickigt, kul med lite förändring i garderoben. Kommer från Bikbok och fick ge 299 riksdaler för denna, om jag inte minns fel.

Peace

Första jobbintervjun avklarad! Får inte reda på något för än slutet av veckan, hoppas hoppas hoppas! Jag är i så stort behov av ett jobb, och det skulle vara en riktigt bra början. Såhär såg jag ut alla fall, enkelt med snyggt. (bullen på huvudet blev inte den bästa men jaja..)

Vill ha!

Snyggt linne från Wildfox!

Weights.

Nu ska jag iväg till gymmet för stärka på mina "små" muskler lite grann. Sen blir det hem för en nap tror jag allt. Sjukt trött!

Ten years.

Tiden går fort. Minns när jag såg detta på första sidan i tidningen. Jag var bara 11 år. Skrämmande!

Galen kväll.

Blev en galen, konstig men rolig lördagskväll. Det bjöds på födelsedagskalas at Marlow's place med lekar och paketöppning (bästa presenten från oss, clone a willy!), chill i replokal, utgång och massa mer! Fattar mig kort. Bilden säger väl en hel del, haha! (Det är en klubba som är mellan oss så tro inget!)

Senapsgult.

Jag är väldigt inne på vinröd och senapsgul nu. Tror det är för jag inte äger ett enda plagg i dessa höstfärger. Har bara sommarkläder typ! Köpte den här klänningen för väldigt länge sen, men fick byta den för den satt värdelöst på mig. Tips för de långa och smala!
Klänning - Bikbok // Väska - Nelly.se // Skor - Monki // Bälte - Gina

Today.

Vaknade tidigt och for iväg till gymmet med far min. Blev ett rätt så intensivt 40 minuters pass och sedan jobb på det. Fick smita ifrån jobbet ett tag för att åka till sjukgymnasten. Fan va det var välbehövligt! Kändes som mina axlar/rygg svävade efteråt. Hoppas det håller i sig! Sen var det bara back to work. Inte för att det var mycket att göra på badet idag. Hjälpte några tjejer med att lära dom simma. Från att de inte ens vågade gå i poolen till att de simmade själva utan flytmedel. NICE WORK!


Snart ska jag skjutsa lillebror till badet, själv ska jag ha möte med Håna (min tränare) och sen blir det till att hålla D-2:s träning. Bröstsimpass idag tydligen, bra att jag har med mig Sebbe då som är expert på bröstsim... host host!

Give me strength.


Idag var det styrketest som stod på schemat. Det är det första vi gör nu. (Gjorde ett för 5 år sedan, men nu var det lite annorlunda). Vi körde spänst, pull-ups, sit-ups, plankan och armhävningar. Sjuuukt vad död jag var efteråt. Simningen var ju inte lätt efter kan jag säga. Och eftersom jag ska till sjukgymnasten imorgon så körde jag på och sket i axeln.


Jämfota hopp, höjd:
42,5 cm. Man står först och sträcker armen så högt man kan, målar ett sträck på väggen. Sedan tar man sats, hoppar och målar ett sträck så högt upp man kan. Jag kom alltså 42,5 cm. För att jämföra lite så hade jag 36,5 cm för 5 år sen. Dock missade jag lillebror som hade 43 cm!

Sit-ups:
40st. Inte alls nöjd med det. Man ska göra så många man kan under en minut, med händerna knutna bakom huvudet och armbågarna måste nudda knäna.

Plankan:
4 minuter 19 sekunder och 7 tiondelar. Riktigt nöjd! Linda slutade 3a, jag 2a och Micke 1a som klarade över 5 minuter! Starkt!

Pull-ups/chins:
6 st. Man skulle göra så många man klara. Helt ok. Har inte kört pull-ups sedan ett halvår tillbaka tror jag om inte mer. Var bäst bland tjejerna. Grabbarna var inte mycket bättre ändå, så jag är nöjd.

Armhävningar:
32 st, på 1 minut. Linda låg med sin hand under, var tvungen att nudda med bröstet varje gång. Nöjd, när det var 10 sek kvar maxa jag på som fan eftersom jag visste att lillebror hade gjort 31 st. Var tvungen att slå det!

Helt okej test. Slut som fan nu. Imorgon blir det gym, sen jobb kl 8-14,30. Ska till sjukgymnasten kl 11 (lillebror får jobba åt mig då). På eftermiddagen blir det möte med Håna och sen ska jag hålla i styrka och simning med D-2. Det blir kul. Nu måste jag sova så jag orkar med morgondagen!

Cubus.

Lite smått och gott som jag hittade på Cubus häromdagen. Förstås så köpte jag inget utav det, lever ju snålt nu! Men jag måste kolla över garderoben och pengarna ifall jag behöver linnet (känns passande med amerikanska flaggan på) och den stora vita koftan, den hade ju suttit underbart i höst och vinter.

Designers finest.

Kappahl är ingen butik jag brukar ödsla tid i när jag shoppar. Men när jag gick förbi den i helgen skymtade jag några fina plagg. Klickade mig in på hemsidan nyss och kolla vilken snygg kollektion dom kommit med. Me like a lot!

Secret.

Var tänkt att jag och lillebror skulle åkt och gymmat i morse, men eftersom det ösregnade och vi inte hade någon bil så fick det bli sovmorgon istället. Nu sitter jag och håller på med 3 olika projekt. Tänker inte säga vad det är nu, men kommer visa när allt är klart! Får se om jag hinner förbi hageby och införskaffa några av de sista bitarna i projektet. Fun fun fun!

Missin' you.

Saknar min pojkvän!! Idag är det 24 dagar sedan vi kramade om varandra. För er som inte vet, så är hans hemresa inte för än 5 juni nästa år. Lååång tid! Men fick reda på förra veckan att han kanske kommer hem till SM. Hoppas hoppas hoppas! I just want to hug you!

I'm back!

Då ger jag det ett nytt försök. Efter lite för många klagomål känner jag att jag måste ta mig i kragen och uppdatera lite grann. Tänkte bjuda på lite bilder från helgen. Det var en lugn helg med en hel del jobb. Faster Birgitta och kusin vitamin Sandra kom på besök (som för er som inte vet bor i Skellefteå och som jag inte träffat på kanske 2 år).

Sandra, solen lyste upp hennes fina hår så mycket så var tvungen att ta en bild. Tyvärr med mobilen så kanske inte blev så fint som jag tänkt..
Birgitta med geväret i högsta hugg. Hon är väl dock van vid att hunden jagar bort alla djur där ute i skogen..

Ojsan, bilden hamna på sidan men ni ser ju. Blev lite shopping också. Själv hitta jag den här söta toppen på Lindex. Tips för er som inte har lovat sig själv att inte ska köpa "onödiga" saker!

RSS 2.0