Details

Klocka Swatch // Väska Friis&Company // Skor DinSko

Dinner

Gårdags kvällen spenderades tillsammans med 6 underbara flickor. Planerna sprack lite, efter att vi kom till trädgårn och de stängde grinden mitt framför ögonen på oss, och vår plan B var också stängd. Det slutade att vi hamnade på uteserveringen på Athena. Mycket trevlig och mysig kväll tillsammans med mina saknade brudar. Ni är bäst!


Malin, Christin & Susanna

Deniese (observera stavningen Sara) & Linda

Linda, jag & Sara


Veronica Maggio.

Det blev en riktigt lång och bra dag i Stockholm. Kvällen avslutade vi tillsammans med pappa i ett publikhav framför Veronica Maggio. Riktigt grym live måste jag säga! Hon stiger i mina ögon (öron?).
Nej nu måste jag sova, upp och jobba tidigt i morgon. Börjar 6 och kör dubbelpass så slutar klockan 8 på kvällen sen. KUL!

Stockholm here we come!

Imorgon blir det en heldag i huvudstaden tillsammans med min älskling. Han ska dock på MRI så jag får underhålla mig själv i nån timme kanske, men det klarar jag nog! Hinner förhoppningsvis hem till Veronica Maggios spelning vid Holmen torget.
Men nu: sängen!

Today I don't feel like doing anything

FÖRLÅT, inte haft tid att uppdatera här på ett tag nu. Men så fort jag har tid kommer jag slänga upp en bild bomb från i lördags och inlägg om det som har hänt de senaste dagarna.
Nu ska jag kila iväg till ungdomshälsan, sedan vidare till badet för ett litet träningspass (om jag hinner), sen hem för käk och sen blir det jobb hela kvällen. PUSS PÅ ER!



Smultronstället.

Förra veckan var det ju min födelsedag, och den firades bland annat i Söderköping tillsammans med mamma, lillebror och Deniz. Förstås blev det ett besök på Smultronstället också, eller Hallonstället som Mattias kallar det..


Zumba.


Eftermiddagen/kvällen bjöd på bland annat jobb, in the cafeteria, tillsammans med Michelle. Sedan mötte Linda upp oss på badet och vi körde ett zumba pass. Första gången och jag tror nästan alla i salen märkte att i alla fall jag och Michelle var nybörjare! Sjukt roligt, men så himla svårt att få in stegen, allt går så sjukt fort!


Nu ligger jag alla fall här i sängen. Måste sova nu tyvärr, (har massa bilder att lägga in), men jag ska upp tidigt imorgon, börjar jobba kl 6. Så, GOD NATT!

Kvällens.

Middag tillsammans med älsklingen ikväll, och en lång fin kvällspromenad.

Sorry.

Lovade ju att jag skulle försöka börja vara "otroligt aktiv" på bloggen, men just nu har jag inte orken. Jag jobbar så himla mycket just nu. Som idag, förmiddag som badvakt och eftermiddagen i cafét. Men när det är lugnt och jag har fått tillbaka orken så kommer jag vara uppdaterande igen!

Night.

Jobbade i princip hela dagen+kvällen idag. Blev till att springa hem idag med, fan va jag är på G just nu! Gymmade imorse med min vän Linda också. Svettigt värre kan vi väl sammanfatta det med.
Ikväll var det som sagt Munken in the park, vilket både jag och Deniz hoppade eftersom vi är arbetande människor just nu. Inte det roligaste, men cashen rullar in som de ska..

Run baby, run.

Dagen har varit riktigt lång. Började kl 5.30-12.45 på Himpa för jobb. En kvart senare började jag på Medley, för att sedan jobba ända fram till 9. När det passet var klart hoppade jag i löparskorna och sprang hem. Var en bit under 20 minuter, helt ok ändå!
Men nu: sova!

Dagens.

// Linne - Pacsun // Shorts - Monki // Skor - Scorett // Väska - Accent //

Wii kväll.

Måndagskvällen spenderades i Lindas och Nicces lägenhet tillsammans med en hel del simmare. Det var en blandning mellan Wii-utmaningar, chill, vattenpipa och bara allmänt mycket mys.

Bag.

Fan va jag gillar den här väskan. Klickade precis hem den från stayhard. Nu ska jag ha ett "shopping-uppehåll" ett tag framöver. Får se hur det går..

Morgonpromenad.

Började dagen med en morgonpromenad plus jogg, tillsammans med mamma. Bra start på dagen! Ska dra igång löpning och något lättare gym nu. Förhoppningsvis har jag tid varje dag så jag kommer i form igen. Efter att två baddräkter har spruckit senaste två tävlingarna så känner man sig inte så fit längre..

Happy birthday to me!

Linda och Nicke ringde nyss och sjöng för mig. Där efter fick jag en live sång av Deniz. Bra början på min födelsedag! Nu ännu bättre: en god natt sömn efter en underbar kväll med mina vänner!

Today.


Dagen började med att jag och Deniz åkte iväg till badet för att ge lillebror lite käk. Stackarn började kl 6 imorse (dagen efter SM!) och får jobba över till kl 6!! Därefter for vi hem till Linda och överraskade henne lite. Sen mötte vi upp Michelle och Wåhlin. Blev kebab på Napoli, FY FAN VA GOTT! Bästa kebabstället i Norrköping helt klart. Salladerna såg sjukt goda ut med.

Nej, nu ska vi nog sova lite. Sen ikväll blir det mys med simmarna hemma hos Linda!

Det är mina brudar det!


Outfit - Deniz

Jeans - Jack&Jones // T-shirt MQ // Jacka - Forever21 // Skor - Fred Perry

Världens bar.

Hittade lite bilder från när jag och simmarna var på världens bar och bio. Uteservering en sommarkväll, god mat, trevligt sällskap, och avslutas med bio och godis; kan det bli mycket bättre?!

Outfit - studenten

Klänning - Nelly.com // Skor - Nelly.com // Ringar - Asos.com Claires Lindex

Studenten - bildbomb

Jag och bröderna
Simmar brudarna

Ante och brorsan

Några av grabbarna (fr v: Deniz, Sebb, Robin, Ante och pappa)
Sebbes och deras flak.
Lillebror med den fina Miami Heat kepsen han fick av oss. Synd att de inte vann finalen bara..

Studenten

New In.

Köpte dessa underbara shorts precis innan jag åkte ner till Halmstad. Svårt att ta en bra bild på dom såhär. Men dom sitter som ett smäck! Älskar hög midja just nu alltså. 250 rikstaler på Monki.

RSS 2.0