no power

Jag lägger ner bloggen för ett tag. Dagar, veckor, ja det återstår att se. Obegränsad tid. Men jag orkar inte just nu. Vissa saker vill man ädsla tid på, andra inte.

the rite

Igår kväll, efter att jag hållt på att försöka lista ut hur jag kan få mina skattepengar från USA, så hade vi en liten filmkväll. Jag, pappa och lillebror såg The Rite. Lite små läskig, (trots att jag inte var inne i den till 100). Men ni ser ju bara hur Sebbe satt, hahah!
Nu: off to work!

It's a beautiful day

Dagen började bra! Förutom att jag var nära på att köra över tre strora grävlingar som sprang över vägen efter att jag skjutsat lillebror till jobbet, tur att jag var snabb på bromsen! Men förutom det så var det en fin dag. Började med skype med älsklingen på andra sidan jorden. Därefter låg jag kvar och vilade länge i sängen. Blev även en tur på stan med mamma, (tack för dom fina träningskläderna mor!) och nu har vi precis avslutat en god lunch med tonfisksallad, ägg och ciabatta bröd. Mumsfillibabba!
Snart ska jag dra mig mot badet. Blir cykel idag eftersom det är helt galet varmt och najs!

Sweet dreams

Här kommer en liten släng kyss till en väldigt speciell pojke, som är på andra sidan jorden, som jag tänker på varenda minut, som jag tycker om väldigt väldigt mycket och som jag älskar över allt annat på denna planet!
Jag saknar dig min D.

Pretty little liars

Har börjat kolla på Pretty Little Liars, underhållande! Dock är det inte lika mycket "sömnmedel" i denna serie som 2 and a hals men, den är så jävla spännande!

Tiden går fort förbi

Hittade en rolig bild på Deniz och lillebror i datan



Såg på facebook idag att det är exakt ett år sen jag sa hejdå till min familj när jag skulle åka till USA. Läskigt att tiden kan gå så fort. Hoppas det här året går lika fort!

My love

Sitter i sängen och har precis skypat med pojkvännen. Nu ska jag ta och fixa till hans blogg lite grann, efter nya önskemål från hans sida. Hoppas att jag klarar av att göra något snyggt bara. Jag är inte så bra på photoshop, men nån gång ska man ju alltid lära sig.
Nu ska jag käka lite melon, sen blir det krypa ner i sängen och kolla på någon film. Vilken vet jag inte, vet inte riktigt vad jag är sugen på. Någon som vet nån bra film?

Bye bye city

Nu drar jag till landet med familjen. Ikväll blir det kräftskiva för hela slanten. Tror vi ska inväga pappas nya luftgevär också! Wihoo!

Allt blir vad man gör det till


Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Snackar med en av Deniz "roomies" som är på väg hem från Kina. Det får mig att sakna värmen och solen där borta i Florida! Här hemma regnar det ju varenda dag, grått och tråkigt!


Nej nu ska jag ge mig iväg till badet för att träna lite. Blir nog bara gym idag. Utomhus bassängen är inte så lockande i detta underbara svenska sommar väder..

Kajak i ösregn

Gårdagens träning bjöd på kajak paddling i strömmen.. I ösregn!! Men allt blir vad man gör det till och det var riktigt roligt faktiskt. Konstigt nog var det jobbigast i mina ben, hur det nu kan vara det. Känns ju som man bara borde använda överkroppen. Och jag plumsade inte! Jag var skit rädd för det, man satt ju verkligen fast i kajaken, så om man ramla skulle man dra i nåt snöre som lossade en grej man satt fast i. Läskigt! Men sån tur behövde ingen av oss uppleva det.
Vi avslutade kajak paddlingen på badet med lite "klädsim". Hoppade från hopptornet och bara lekte som vi kan. Stort mod till Michelle som vågade hoppa från 5an på "tre" den här gången, haha!

Good day

Bra dag idag! Började med nästan två timmar på skype med älsklingen, sen somna om ett tag innan frukost. Nu ska jag iväg till badet och hämta lillebror så ska vi möta upp mamma och moster på stan för lite marknad. Därefter blir det paddla kajak med simmarna. Läskigt, jag lovar jag kommer plumsa!! Håll tummarna för mig :)

just go with it

Håller på att somna till den här filmen nu. Hett film tips, me like!

Bubble bath

Lillebror och jag blev precis klara med middagen. Jag var snäll och tillät honom att sätta på Jersey Shore medan vi åt, sämsta realityshowen alltså! Nu ska jag hoppa i ett varmt och skönt bad och bara ta det lugnt. Jag behöver lite återhämtning (speciellt efter dagens simträning, har inte simmat på evigheter ju!)

White Jacket

Ett måste i garderoben, vit kavaj. Älskar min från Topshop, köpte den i början av sommarn. Love it!

Today I don't feel like doing anything

Sitter och leker lite med min Mac. Det finns så roliga effekter på Photobooth alltså, haha!
Dagen har bestått av jobb, kl 6-13. Vaknade kl 3 och kunde inte somna om, kul! Så jag är helt död nu. Om 45 minuter börjar träningen så ska väl börja röra mig mot badet. Annars blir det nog bara sova. Får se om jag orkar lyfta arslet ikväll och dra mig in till augustifesten tillsammans med Linda och några.

Workout

Började dagen med ett träningspass ute i friska luften tillsammans med mamma. Själv sprang jag och mamma fick vara min följeslagare på cykel. Det blev rätt så långt tillslut. Kommer ha sån träningsvärk imorgon kan jag lova! Körde intervall träning i trappor också (springa upp och ner, samt jämnfota hopp). Riktigt jobbigt! La mig ner och körde 100 sit-ups också, men det var lite tråkigt och gjorde ont i ryggen att ligga på parkettgolvet. Nu blir det dusch och lunch, sen ska jag nog in till stan och träffa Christin innan hon drar sig söderut!

Follow me


Nu kan ni även följa min Deniz´s äventyr på andra sidan jordklotet. Klicka här för att komma till hans blogg!

Hard work work


Hemkommen från en slitsam dag på jobbet. NOT! Fanns verkligen ingenting att göra, så fick hitta små saker att städa hela tiden. Jag klarar inte av att vara still, haha! Var klara ungefär 40 min innan jag fick stämpla ut mig så det var bara att sitta och vänta. Tråk! Men allt blir ju vad man gör det till.

Nu ska jag krypa ner under täcket. Det är helt sjukt vad jag älskar att sova nu för tiden, jag har ju mina perioder. Som sagt: sova sova sova!

Harder Better Faster Stronger


Vaknade tidigt idag och åkte till gymmet tillsammans med mami. Jävligt bra pass körde jag! Blir nog ett sånt varje dag den här veckan. Har planerat in as mycket träning nu. Jag kom på att det är nästan två år sen jag var i riktigt bra form sist. Senaste året har ju bara varit upp och ner liksom. Så nu jävlar ska jag bli riktigt vältränad igen!

Fick mer jobbtider idag med, JIPPIE! Så nu jobbar jag varje dag fram till på torsdag. Det är en förbättring alla fall. Gäller att suga ur alla tider jag kan få! Nej nu ska jag slappa i några minuter sen bär det av till jobbet.

You know it


Love skype


Här sitter jag nu i min säng. Hade familjemiddag nyss, med alla utom Deniz förstås. Men vi hade vår första skype date idag! (Ja, ja han har varit borta en dag, men jag saknar honom redan!) Han visade mig runt i nya huset. Riktigt snyggt faktiskt. Hoppas jag kan komma dit snart!


Annars händer det inte mycket. Sitter och letar jobb osv. Har typ 3 dagar i hela augusti att jobba. Sen noll. And I need money! Letar verkligen överallt! Varför ska det vara så svårt att få jobb idag? Bra just nu när det går så himla bra på börsen och allt..

You don´t know what you have until you lose it

I´m missing you like crazy!
Sa hejdå till älsklingen imorse. Många tårar och många kramar. Kommer inte ses förän början på juni nästa år. Men förhoppningsvis kommer jag få ihop pengar till en resa och hälsa på honom. Love you!

Inspirations källa

Love the shoes! Riktigt snygga måste jag säga. Udda men snygga!
Och som vanligt, Kenza klär i allt.

Väckarklocka


Sjukt snygg väckarklocka! Hittade denna på Åhléns och kostar ca 350kr. Finns även liknande i hel vit och hel svart på Village men är något dyrare. Detta är ett måste i min "framtida bostad!"


Inspiration


Lisa Olsson: Grym tjej med grym stil. Klicka här för att komma till hennes blogg!


Shaved


Sitter och väntar på Deniz som håller på att fixa sin frilla, (ja vi båda är inne på en liten make over). Han har nämligen... RAKAT SKALLEN! Jag har alltid förbjudit honom till att göra det, men jag sa att det var okej nu, det är ju mindre än 24 timmar tills han åker, haha. Fast det blev fan bra! Ni får se en bild sen på oss båda :)


Today

Här sitter jag nu, med ny frilla! Eller ny och ny.. Tog en sväng in till stan idag (SJÄLV! Lyckades åka buss själv och gå av vid rätt station och allt) strosade runt i butikerna och sen blev det att sitta hos frisören i några timmar. Hade fått tips om den frisörsalongen och det är verkligen att rekomendera! Har aldrig blivit nöjd med mitt hår, men idag känns det bra! Noblesse heter det och ligger på Gransökstorget. You have to try it!


Kvällen spenderade vi hemma hos några grannar här i Agnesberg. Trevligt! Nu ska jag och Deniz krypa ner i sängen med lite choklad och somna till någon American Pie film. Har sett nästan alla nu under dessa dagar, sjukt kul! Natt hörni!

Liseberg

Det blev en heldag på Liseberg. Jag och Håkis-bråkis började själva, medan Deniz var hos läkaren. (Han har ven fått veta att han har diskbråck, inte så grov dock) Jag var snäll och lät Håkan välja vilka karuseller vi skulle åka, men det ångrade jag fort efter att han tagit de tre som snurrade mest på hela Liseberg!
Deniz kom sedan och mötte upp oss och vi åkte alla barnkarusellerna. Radiobilarna var nog populärast tror jag. Därefter lämnade vi Håkan och bytte ut honom mot Mattias och Daria, riktigt roligt att se honom igen! Vi åkte alla "värsting" karuseller, och tro det eller ej men JAG ÅKTE ATMOS FEAR! Trodde jag skulle dö allvarligt talat! Men sjukt rolig dag på Liseberg alla fall. Vi avslutade kvällen med middag på Viktoria tillsammans med Jeanette och Jonas. Mysfaktor!


Deniz och Håkan i slänggungorna

Sockervadd och popcorn i kön till Kålorado

I made it!!


Tips!



Just nu på bikbok ar dom ett kanon erbjudande! Köp ett par jeans och få ett valfritt plagg (max värde 199:-) på köpet. Själv köpte jag mig dessa ovan; svarta med hög midja och dom sitter som ett smäck! Perfa!


Bowling

Precis hemkommen från en kväll tillsammans med Deniz och lille Håkis-bråkis. Blev bowling eftersom bröderna är så förtjusta i det. Själv hade jag n hel del otur, var bara några slag under Deniz på första serien. Den tredje hann vi inte avsluta men kan ju meddela att jag ledde med mer än 30 efter bara halva serien!




West coast

Tänkte bjuda på lite bilder från vår helg tillsammans med Sebbe här i Göteborg, men internetet här är så himla segt. La precis upp lite bilder på facebook som ni kan njuta av. Tyvärr tog batterierna slut på kameran när vi var på Vattenpalatset och badade. Men kul hade vi! Alla 4 (jag, Sebbe, Deniz och Håkan) hade oerhört roligt, och vi var som småbarn igen. Åkte vattenruschkanan flertalet gånger, och jag slog väl rekordet kanske 5 gånger, tills Deniz kom och tog det med några hundradelar. Då blev det inget roligt längre..


 


Harry Potter



Igår tog vi (jag Sebbe och Deniz) bilen ner till Göteborg. Gårdagskvällen bjöd på bio, sista Harry Potter filmen. (Oh ja, jag gick med på det). Som sagt jag gillar inte Harry P speciellt mycket, men tror de andra gillade den.
Nu ska vi iväg med lille Håkan till Vattenpalatset och bada!


Style by Tyra


Hann med en hel del viktiga grejer idag, bland annat fixa personbevis åt Deniz och prata med J&J (ååh hoppas jag kan få något jobb!). Jag har verkligen panik! Måste hitta nåt roligt jobb till hösten där man kan jobba "asset" av sig. I need money! Någon som vet nåt stället där de behöver personal?
Hann även ta mig en titt inne i den nya butiken på drottninggatan i stan; Style by Tyra! Schysst att något sånt kommer till lilla Norrpan liksom.

Nej nu ska jag kila iväg till träningen. Tjenixen!

Monopoly

Monopolkväll tillsammans med Whålin, Deniz och Sebbe. Förstår inte hur de kunde övertala mig till det här!

Ullared.

Yasse, mamma och Deniz
Deniz och jag


Dagen bjöd på en heldag tillsammans med älsklingen, mamma och moster. Vi for först till Ullared och spenderade några timmar, och sedan förbi Jönköping och A6 för en fikapaus och ännu mer shopping. Plånboken blev väl inte så glad, men jag kom hem med en hel del bra grejer! (Visar det senare i ett annat inlägg)

RSS 2.0